ροή ειδήσεων

Κίνα: Γιόρτασαν το θερινό ηλιοστάσιο τρώγοντας... σκύλους [ΦΩΤΟ]

Οι κάτοικοι της πόλης Γιουλίν το έκαναν λίγο πρόωρα αφού ήθελαν να αποφύγουν τους ακτιβιστές που κάθε χρόνο εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις εναντίον τους...

Είναι γνωστό πως οι Κινέζοι έχουν κάποιες ιδιαίτερες και ίσως παράξενες -για τους Δυτικούς- γευστικές προτιμήσεις, αφού το μενού τους περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, έντομα, ερπετά αλλά και κατοικίδια ζώα, όπως οι σκύλοι!
Μάλιστα, πολλοί είναι οι Κινέζοι οι οποίοι γιορτάζουν το θερινό ηλιοστάσιο, τρώγοντας σκύλους, αν και φέτος, οι κάτοικοι της πόλης Γιουλίν το έκαναν λίγο πρόωρα αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελαν να αποφύγουν τους ακτιβιστές που κάθε χρόνο εξαπολύουν σφοδρές επιθέσεις εναντίον τους.




Όπως αναφέρει η Daily Mail, οι κάτοικοι άλλαξαν την ημερομηνία για το ετήσιο φεστιβάλ με το οποίο γιορτάζουν την πιο μεγάλη ημέρα της χρονιάς και στο οποίο συγκεντρώνουν, σφάζουν και καταναλώνουν σκύλους. Οι σοκαριστικές φωτογραφίες από το Φεστιβάλ κάνουν, μάλιστα, το γύρο του Διαδικτύου, προκαλώντας την οργή των υπερασπιστών των δικαιωμάτων των ζώων.
Όσο για το λόγο που κάνει τους Κινέζους να τρώνε σκύλους, υποτίθεται ότι τους βοηθούν να μένουν «γεροί» τον χειμώνα, αν και σύμφωνα με τους ειδικούς η κατανάλωση αυτών τον ζώων αποτελεί κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, αφού δεν είναι εμβολιασμένα και δεν ελέγχονται από κτηνιάτρους.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *