επικαιρότητα

Δείτε ποιοι επώνυμοι επιλέγουν Σύμη

Η Σύμη κάθε καλοκαίρι γίνεται τόπος συνάθροισης προσωπικοτήτων....

Τούρκοι μεγιστάνες με τα σκάφη τους και όχι μόνο επιλέγουν σταθερά την Σύμη.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες της Ροδιακής, την επόμενη εβδομάδα στις 3 Ιουλίου το νησί θα επισκεφθούν ο Αρχιεπίσκοπος Κύπρου κ.κ. Χρυσόστομος και ο πρόεδρος της Κύπρου κ. Νίκος Αναστασιάδης στο πλαίσιο κρουαζιέρας.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 6 και 7 Ιουλίου στην Σύμη θα βρεθεί ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος για παραθερισμό.

Αλλά και πριν μερικές ημέρες στο νησί έκανε τις διακοπές του ο γνωστός ποδοσφαιριστής Στέλιος Γιαννακόπουλος ο οποίος κατέπλευσε με το κότερό του.

Μάλιστα σύμφωνα πληροφορίες, πριν λίγο καιρό ο διάσημος ποδοσφαιριστής είχε βρει στον Πειραιά ένα μπουκάλι που περιείχε τάμα στον Πανορμίτη της Σύμης, το πήρε μαζί του και το μετέφερε στο Μοναστήρι τις ημέρες που βρίσκονταν στο νησί!

Τέλος βάσει των ίδιων πληροφοριών στο νησί πέρασε τις διακοπές του και ο γνωστός επιχειρηματίας με τις τσίχλες «wrinkles» ο οποίος μάλιστα όχι μόνο λάτρεψε τη Σύμη αλλά φρόντισε να προμηθευτεί δώρα και αναμνηστικά καθώς και έναν υπέροχο πίνακα από δέρμα διαστάσεων περίπου τριών μέτρων με τον οποίο θα διακοσμήσει το σπίτι του στο εξωτερικό.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα σας!!! Εδώ και πολύ ώρα είναι ένα ελικόπτερο πάνω από την νέα μαρίνα. Και αν διακρίνουμε καλά πρέπει να έχει και περιπολικό της αστυνομίας μεσα. Μηπως γνωρίζει κάποιος κάτι;;; ευχαριστώ!!!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά