ροή ειδήσεων

Το HAARP υπεύθυνο για τις πλημμύρες στη Σερβία;

To Ερευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας Ενεργού Σέλας ευθύνεται για τις φυσικές καταστροφές;

ΠΛΗΘΟΣ ΞΕΝΩΝ ΑΡΘΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ HAARP ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΩΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ...

Δ Πορφύρης/Π Σταφυλά

Ο Σέρβος παγκόσμιος πρωταθλητής του τένις Novak Djokovic μετά τη νίκη του στη διοργάνωση Internationazionali BNL στη Ρώμη (19/05/14) , αναφέρθηκε στις πλημμύρες που έπληξαν την πρώην Γιουγκοσλαβία και προκάλεσαν το θάνατο σε πολλούς ανθρώπους αλλά και ανάγκασαν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους να εγκαταλείψουν τις εστίες τους: «Πρόκειται για μια καταστροφή βιβλικών διαστάσεων και δεν καταλαβαίνω γιατί τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρονται τόσο λίγο στο θέμα αυτό. “



Ο dr Konstantin Sivkov, ειδήμονας στις στρατιωτικές επιστήμες, ο οποίος εργαζόταν για το ρωσικό Γενικό Επιτελείο κατά την περίοδο 1995-2007 και που τώρα διευθύνει διεθνές κέντρο γεωπολιτικών μελετών, πιστεύει ότι το ΝΑΤΟ έχει χρησιμοποιήσει το κλιματικό όπλο HAARP στον τελετουργικό πόλεμο κατά της Γιουγκοσλαβίας μεταξύ του 1991 και του 2001. Ο Sivkov πιστοποιεί ότι είναι δυνατόν να δημιουργηθεί μια περιορισμένη περιοχή με ισχυρές βροχοπτώσεις όπως συνέβη κατά τη διάρκεια του πολέμου του Βιετνάμ, ή να διασφαλιστούν ευνοικές καιρικές συνθήκες για να πετούν τα μαχητικά αεροσκάφη.

Yπάρχουν δημοσιογράφοι, οι οποίοι κάνουν επίσης μια τέτοια ανάγνωση των γεγονότων.

Για παράδειγμα, ο John Robles, απόφοιτος σλαβικών σπουδών από το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνιας, και παραγωγός της αγγλόφωνης μετάδοσης της Φωνής της Ρωσίας, σχετίζει το πρόγραμμα HAARP με τις πλημμύρες της Σερβίας. Επισημαίνει ότι “αρκετές από τις επαφές του στη Σερβία μιλούν για μια πλημμύρα άνευ προηγουμένου που σχετίζεται με το αμερικανικό πρόγραμμα HAARP” . Επίσης αναφέρει ότι ένας δημοσιογράφος της σερβικής Pravda έλαβε ανώνυμες κλήσεις ζητώντας του να σταματήσει να γράφει για αυτό το κλιματικό μυστικό πρόγραμμα και για έναν από τους σταθμούς εφαρμογής του με το διακριτό γνώρισμα, ELF, το οποίο έχει εγκαταστάσεις στο Barajevo από τον Ιούλιο του 2012. Η περιοχή Beljina της πόλης Βarajevo , βρίσκεται κοντά στο Βελιγράδι και παρέχει μεγάλου μεγέθους κεραία. Ο ίδιος δημοσιογράφος επεσήμανε ότι “οι Αμερικανοί έχοντας εξαμολύσει τους νεοναζί στην Ουκρανία, τώρα προκαλούν έναν κατακλυσμό στη Σερβία”.



Το “Eρευνητικό Πρόγραμμα Υψηλής Συχνότητας του Ενεργού Σέλας”, HAARP (High Frequency Active Research Program) θεωρείται από πολλούς ένα όπλο μαζικής και κλιματικής καταστροφής . Πρόκειται για πρόγραμμα που συγχρηματοδοτείται από την Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ, το Πολεμικό Ναυτικό , τον Οργανισμό Άμυνας και Προωθημένης Έρευνας και το το Πανεπιστήμιο της Αλάσκα. Επίσημος σκοπός του είναι η ανάλυση της ιονόσφαιρας και των δυνατοτήτων που μπορεί να παρέχει στις νέες τεχνολογίες ανίχνευσης (όπως η ανίχνευση πυραύλων) και στις ραδιοεπικοινωνίες . Το πρόγραμμα HAARP λειτουργεί σε μια μεγάλη εγκατάσταση της Αρκτικής, που είναι γνωστή ως το σταθμός έρευνας HAARP, σε ιδιόκτητο χώρο της Πολεμικής Αεροπορίας κοντά στην Gakona της Αλάσκα.

Το πιο σημαντικό όργανο στο σταθμό HAARP είναι το μέσο Ιονοσφαιρικής Έρευνας (IRI), ένας υψηλής ισχύος πομπός ραδιοσυχνοτήτων που χρησιμοποιείται για την προσωρινή διέγερση μιας περιοχής της ιονόσφαιρας. Ραδιοσυχνότητες VHF και UHF , ή μαγνητόμετρα επαγωγής, χρησιμοποιούνται για τη μελέτη των φυσικών διεργασιών που συμβαίνουν στην διεγερθείσα περιοχή . Χρησιμοποιείται η λεγόμενη ηλεκτρεργετική ενέργεια που αναλυτές και ειδικοί επιστήμονες σε όλον τον κόσμο εκτιμούν ότι μπορεί να προκαλέσει γεωμαγνητικές καταιγίδες, σεισμούς ή και ξηρασίες σε προεπιλεγμένα μέρη.

Ο Zbigniew Brzezinski , κορυφαίος εμνευστής της εξωτερικής αμερικανικής πολιτικής στο βιβλίο του Between Two Ages : America’s Role in the Technetronic Era , ήδη από το 1970 διατεινόταν ότι:

Διαθέτουμε τις μεθόδους του κλίματος για την πρόκληση ξηρασίας και καταιγίδων , οι οποίες μπορεί να αποδυναμώσουν εναν πιθανό εχθρό και να τον σπρώξουν στο να δεχτεί τους όρους μας . Ο έλεγχος του χώρου και του κλίματος αντικατέστησε το Σουέζ και το Γιβραλτάρ ως μείζονα στρατηγικά ζητήματα .



“Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι το 2012, η Σερβία απειλούσε ότι όχι μόνο δεν θα ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και ότι θα υποδεχθεί νέα ρώσικα στρατιωτικά όπλα. Ο πληθυσμός της αρνείται την αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου. Ο σχεδιασμός του αγωγού South Stream αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2015. Θα εφοδιάζει την Ευρώπη με φυσικό αέριο μέσω ενός δικτύου που θα διασχίζει τα Βαλκάνια, και όπου τη Σερβία θα είναι βασικός κόμβος του δικτύου. Μήπως αυτές οι παράμετροι εξηγούν τις συμφορές που πλήττουν τόσο απρόβλεπτα τη Σερβία; “(metatv/librepenseur/voice of russia/doubtfulnews κ. ά.)

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *