ροή ειδήσεων

Κουίκ: Mύθος το success story για τη Ρόδο

Βουλιάζει ο τουρισμός - απλήρωτοι οι ξενοδοχοϋπάλληλοι


Δραματική εικόνα για τον τουρισμό στη Ρόδο, αποκόμισε... ο βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», στα πλαίσια επίσκεψής του στο νησί.

«Δεν μπορεί η Ρόδος να μετατρέπεται από χρόνο σε χρόνο σε μία νεκρή πόλη. Τα κρουαζιερόπλοια μειώθηκαν δραματικά. Οι τουρίστες, μου επισημαίνεται ότι είναι κακής οικονομικής ποιότητας. Τα βραχιολάκια των ξενοδοχείων σακατεύουν τις τοπικές αγορές. Οι πλειοψηφία των ξενοδοχοϋπαλλήλων είναι απλήρωτοι επί μήνες. Οι ξενοδόχοι διαμαρτύρονται για την εγκληματική αδιαφορία της κυβέρνησης σε σημαντικά ζητήματά τους. Οι καταστηματάρχες στη Παλιά πόλη, αλλά και στο εμπορικό κέντρο, είναι στις πόρτες περιμένοντας μήπως εμφανισθεί κάποιος πελάτης.

Το success τουριστικό story της κουμπάρας Όλγας, είναι ένας εφιαλτικός μύθος για το νησί. Ας κάνει μία απλή βόλτα στην οδό Σωκράτους, στον εμπορικότερο δρόμο της Παλιάς πόλης και θα το καταλάβει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία». Αυτά είπε μεταξύ άλλων ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, ο οποίος ανακοίνωσε ότι με πρώτο τον Πρόεδρο του κινήματος Πάνο Καμμένο, αναλαμβάνουν οι δύο τους την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της Δωδεκανήσου, μετά την αλλαγή πολιτικής πορείας της Μίκας Ιατρίδου.

Συνεχίζοντας ο κ. Κουίκ πρόσθεσε: «Ο Πάνος Καμμένος θα τιμήσει την ψήφο που του έδωσαν οι Δωδεκανήσιοι στις εκλογές του 2012. Θα συνεχίσει να δρα για την Δωδεκάνησο, όπως έκανε με απόλυτη επιτυχία και ως Υφυπουργός Ναυτιλίας. Επειδή, όμως, σηκώνει το βάρος του Κινήματος για όλη την Ελλάδα και βεβαίως μέσα στη Βουλή, εμένα θα με βλέπετε πάρα πολύ τακτικά στη Ρόδο, στη Κω και στα υπόλοιπα νησιά. Μαζί με τα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και την Θράκη - Αν. Μακεδονία, θα υπηρετώ το πιο σημαντικό εθνικό τόξο, που καταλήγει στη Κύπρο.

Σαν μία γροθιά, ομαδικά, με τα δυναμικά μέλη των Συντονιστικών μας και τους Πολιτευτές, που δεν υπέστειλαν τη σημαία της εντιμότητας και του αγώνα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ συνεχίζουμε δυναμικά. Τίποτα δεν μας σταματά... Σύντομα, μάλιστα, ο Πάνος Καμμένος θα έλθει στη Ρόδο για τα εγκαίνια των Γραφείων του Κινήματός μας».

Ο Τέρενς Κουίκ, συνοδευόμενος από τοπικό κλιμάκιο των ΑΝΕΛ, επισκέφθηκε το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ρόδου, την Αστυνομική Διεύθυνση, το Λιμενικό Σώμα και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Είχε επίσης συνάντηση με τον Πρόεδρο των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου, περπάτησε στη Παλιά Πόλη, όπου συνομίλησε με καταστηματάρχες και Έλληνες και ξένους επισκέπτες και έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ. Επισκέφθηκε, επίσης, την αυτοδιαχειριζόμενη ελεύθερη φωνή της ΕΡΑ Ρόδου, όπου και παρεχώρησε συνέντευξη για όλα τα θέματα της τρέχουσας επικαιρότητας.

Επίσης ο κ. Κουίκ σχολιάζοντας την 20λεπτη συνάντηση της Δευτέρας, μεταξύ Σαμαρά - Σόϊμπλε με θέμα το χρέος, δήλωσε: «Αν μόνο μέσα σε 20 λεπτά οι κύριοι Σαμαράς και Σόιμπλε συζήτησαν το θέμα του χρέους, αυτό δείχνει ότι δεν είχαν τίποτε ουσιαστικό να πουν. Έλληνες ετοιμαστείτε για την επόμενη ομοβροντία νέων μέτρων».

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος19/6/14 05:30

    Μου θυμιζεει τους αλλους "υπερασπιστες"των Ελληνων Γεωργιαδη,Βοριδη,που οταν ηταν εξω απο το φαγοποτι δακρυζαν και χτυπιοταν για τα ιερα δικαια των πολιτων.Μολις τους ριξανε στο φαι και λιγδωσε το αντερο τους εδειξαν κι αυτοι το ποιον τους.Ετσι κι αυτος τωρα.Προσεξε Κουικ μην σου υποσχεθει ο μονοφθαλμος καμμια θεσουλα γιατι τοτε θα εχουμε παλι τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/14 09:13

    Καλα,τωρα ξυπνησες εσυ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος19/6/14 09:43

    κουικ ,,,,ποσο ψεκασμα εχεις φαει και λες τετοιες ανοησιες῞...το νησι εχει βουλιαξει απο τουρισμο...οι μαγαζατορες παντα κλαιγονται...ο μακαριτης ο μπρουνο ειχε 500 ευρω μεροκοματο ..και συνεχεια ολοι κλαιγονται...Μονο για ζωοτροφες ο ροδιτης ξοδευει οσα το μηνιατικο ενος πολωνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *