ροή ειδήσεων

Εκπαιδευτικό Συνέδριο της MetLife στη Ρόδο

Τη Ρόδο είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν πρόσφατα οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος, στελέχη και εργαζόμενοι της MetLife, στα πλαίσια Εκπαιδευτικού Συνεδρίου της Εταιρίας...

Tο Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας στην Ελλάδα, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Head of Face to Face Distribution Ελλάδος, ο κ. Κ. Δερβεντζής, Head of Agency και ο κ. Γ. Αναστόπουλος, Head of Direct Sales Force.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, με τα πέτρινα τείχη και την μοναδική αρχιτεκτονική της. Το φημισμένο Castello, που ήταν κάποτε τόπος διαμονής των ιπποτών, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Ρόδου και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής που αποπνέει.

Ακόμη, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στη Ρόδο, οι συνεργάτες της MetLife ταξίδεψαν μέχρι τη Σύμη, όπου γνώρισαν τις ομορφιές του νησιού, ενώ ξεναγήθηκαν στον Πανορμίτη, όπου βρίσκεται η εκκλησία του Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Παράλληλα, οι προγραμματισμένες Συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποτέλεσαν για όλους μια μοναδική ευκαιρία για μια εποικοδομητική ανταλλαγή επαγγελματικών εμπειριών, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας στην καθημερινή δραστηριότητά τους.

Στις ομιλίες τους, τόσο ο κ. Δ. Μαζαράκης, όσο και ο κ. Γ. Ζερβουδάκης έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των εργασιών της MetLife. Γνώμονα όλων των ενεργειών αποτελεί πάντοτε η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εταιρείας που υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παρέχει υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου προς τους ασφαλισμένους της. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και διεξοδική συζήτηση σε θέματα Πωλήσεων από συνεργάτες του Παραγωγικού συστήματος.

Το ταξίδι στη Ρόδο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, αλλά ταυτόχρονα και να αποκομίσουν νέες ιδέες και να θέσουν έτσι τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *