ροή ειδήσεων

14841: Νέα γραμμή για τουριστικές πληροφορίες

Η εταιρεία που λάνσαρε το ελληνικό τουριστικό «Google» Condatel κάνει και νέες επενδύσεις..

Είναι η εταιρεία Condatel που πριν από τρεις μήνες και σε μια σημαντική επένδυση με διεθνή προοπτική, παρουσίασε το πρώτο site εύρεσης ξενοδοχείων, εστιατορίων και γενικότερα πληροφοριών γύρω από τον τουρισμό, το ήδη πολύ επιτυχημένο www.callgreece.gr. Τώρα, σε μια νέα κίνηση, η Condatel επενδύει και παρουσιάζει τη γραμμή πλήρους τουριστικής πληροφορίας 14841.

Πρόκειται για το νέο πενταψήφιο νούμερο στο οποίο μπορεί κανένας να απευθυνθεί άμεσα 24 ώρες το 24ώρο για να λάβει όποια πληροφορία θέλει για το που θα μείνει, για δρομολόγια όλων των μέσων μεταφοράς, για εστιατόρια και άλλες πληροφορίες. Είναι η πρώτη φορά που στην Ελλάδα παρουσιάζεται τέτοια εξειδικευμένη υπηρεσία ενώ θα παρέχονται πληροφορίες στις 15 βασικές τουριστικές περί την Ελλάδα γλώσσες και θα υπάρχει διεθνής επίσης καμπάνια.

To αντίστοιχο διεθνές νούμερο είναι το 88216101225 και ήδη μεγάλη προσπάθεια επικοινώνησης του έχει υπάρξει σε χώρες όπως η Ρωσία, η Πολωνία και τα Βαλκάνια καθώς από εκεί μπορούν να λαμβάνονται πληροφορίες ακόμα και για νοσοκομειακές παροχές σε νησιά ή άλλους τουριστικούς προορισμούς της χώρας.
protothema.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *