ροή ειδήσεων

ΚΑΘΡΕΦΤΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ

Αναγνώστης:

Δεν θα μπορούσε κανείς να βρει καλύτερη έκφραση για την απόφαση του κυρίου Κωνσταντινόπουλου για παροχή δωρεάν Tablet & internet σε 150.000 συνανθρώπους μας...
με χαμηλό εισόδημα!

Μα αγαπητέ κύριε Κωνσταντινόπουλε, δεν χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι καθρεφτάκια και χάντρες για να «παίζουν» μέσα στην δυστυχία που ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ τους φέρατε με την απύθμενη ανεπάρκειά σας να χειριστείτε ορθά τα οικονομικά, διοικητικά και κοινωνικά προβλήματα του τόπου αυτού. Χρειάζονται μια σταθερή οικονομία, εργασία και προοπτική που έχουν εξαλείψει εδώ και πολλά χρόνια από τον τόπο αυτό. Από την μια ο κύριος Βαρβιτσιώτης καταργεί την άδεια ερασιτεχνικής αλιείας για γελοίους λόγους στερώντας γύρω στα 700.000 Ευρώ από τα ταμεία του κράτους αντί να το επεκτείνει και σε άλλους ερασιτέχνες του είδους όπως σε όλα τα κράτη της ΕΕ, με ετήσιο εισόδημα στο κράτος πάνω από 1 εκατομμύριο Ευρώ και από την άλλη ανακοινώνεται η μείωση των επικουρικών συντάξεων γύρω στο 3-5% λόγω της άψογης διαχείρισης των αποθεματικών των ταμείων του παρελθόντος από την κυβέρνηση! Βέβαια ο κύριος Κωνταντινόπουλος δεν μας είπε ποια εταιρία θα καρπωθεί την προμήθεια αυτή!! Από ότι φαίνεται δε, ούτε η Τρόικα αλλά ούτε η Μέρκελ κατάφεραν να μας βάλουν μυαλό, αφού ακόμα ψάχνουμε να βρούμε κάποιους δημόσιους υπάλληλους που δεν έχουν απογραφεί και στην κυβέρνηση αυτή το ράβε-ξήλωνε ακόμα συνεχίζεται καθώς φυσικά και το βόλεμα ημετέρων αν κρίνω από τα δημοσιεύματα που διαβάζω συνεχώς. Και φυσικά την απαίτηση για την επιστροφή του κατοχικού δανείου και των πολεμικών και άλλων αποζημιώσεων την έχουμε καταχωνιάσει κάπου πολύ βαθιά για να μην την βρίσκουμε ούτε εμείς οι ίδιοι με προτροπή μαντέψτε ποιας??!!

Είχε δίκιο ο Πλάτωνας που είπε «ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΣΣΙΑΙΟ, Θα χρησιμοποιήσουμε κάθε μέσο για να διοικήσουμε τους βλάκες : Θα δημιουργήσουμε θρησκεία για θεό πανταχού παρόντα. Θα πούμε για ανταμοιβή και τιμωρία μετά θάνατο».

Τελικά μάλλον είμαστε μια χαμένη υπόθεση από χέρι……

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *