ροή ειδήσεων

Ψάξτε την Μαντλίν σε αυτό το πηγάδι

Να εστιάσουν τις έρευνές τους για
την εξαφανισμένη Μαντλίν σε
ένα εγκαταλελειμμένο πηγάδι, καλεί τις αρχές ένα πρώην Βρετανός αστυνομικός...

Το πηγάδι είναι σε μια περιοχή με χαμηλή βλάστηση πολύ κοντά (λιγότερο από 1 χλμ) από το συγκρότημα Ocean Club στο πορτογαλικό θέρετρο Praia da Luz, όπου διέμενε με τους γονείς της όταν εξαφανίστηκε.

Ο Roy Ramm, είναι πρώην διοικητής της Scotland Yard και υπηρέτησε 27 χρόνια στην Μητροπολιτική Αστυνομία, όπου ήταν επικεφαλής του τμήματος που ασχολείται με τα σοβαρά εγκλήματα.


"Όποιος απήγαγε την Μαντλίν γνώριζε τις τοπικές οδούς, τα
σοκάκια και τους θαμνότοπους και χρησιμοποίησε αυτές τις γνώσεις για να αποφύγει τον εντοπισμό του." δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τη Mirror.

Σημειώνεται ότι οι αξιωματικοί της βρετανικής αστυνομίας έχουν ψάξει την γύρω περιοχή με χαμηλή βλάστηση, αλλά όχι το βαθύ πηγάδι.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαντλίν ήταν 4 ετών όταν εξαφανίστηκε (τον Μάιο του 2007) από το δωμάτιο του συγκροτήματος όπου διέμενε η οικογένεια, την ώρα που οι γονείς της δειπνούσαν με φίλου σε ένα εστιατόριο εκεί κοντά.

Όπως αναφέρει η Mirror, η ομάδα ερευνών από τη Βρετανία αναμένεται να επιστρέψει στην Πορτογαλία τις προσεχείς εβδομάδες. Υπάρχει το ενδεχόμενο μάλιστα να στείλουν ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά σε ένα μαγαζί όπου είχαν δει έναν ύποπτο με ένα μικρό παιδί το βράδυ της εξαφάνισης της Μαντλίν.

Την ίδια στιγμή, ένας πρώην πορτογάλος υπουργός δήλωσε ότι η βρετανική αστυνομία έχει εκμεταλλευτεί τους πορτογάλους αστυνομικούς και άσκησε κριτική στον τρόπο με τον οποίο γίνεται και η έρευνα. Στο ίδιο μήκος κύματος και ένας πορτογάλος αξιωματούχος που μετέχει στις έρευνες ο οποίος είπε ότι "βρισκόμαστε εκεί που ήμασταν πριν από επτά χρονια".


Εν τω μεταξύ οι γονείς της Μαντλίν, αναμένεται να φτάσουν τη Δευτέρα στη Λισαβόνα για τη μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση που έχουν καταθέσει εναντίον του Goncala Amaral, του 56χρονου πρώην αστυνομικού που ήταν αρχικά υπεύθυνος για τις έρευνες σχετικά με την εξαφάνιση της κόρης τους. Κι αυτό, γιατί μετά την συνταξιοδότησή του, έγραψε ένα βιβλίο στο υποστήριζε ότι η Μαντλίν πέθανε σε ένα ατύχημα το οποίο συγκαλήφθηκε από τους γονείς της.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *