ροή ειδήσεων

Εμπρηστής λόγω… ερωτικής απογοήτευσης

Ένας 29χρονος συνελήφθη χθες, απο υπαλλήλους της ...
Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού, για τέσσερις εμπρησμούς σε δασική έκταση, στην περιοχή Προφήτης Ηλίας Ποικίλου Όρους στο Καματερό, εκ των οποίων οι τρεις εκδηλώθηκαν χθες το απόγευμα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ , όπως έγινε γνωστό από πηγή του Πυροσβεστικού Σώματος, ο 29χρονος έχει νοσηλευτεί δύο φορές στο παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, βρίσκεται σε αγωγή με φάρμακα για ψυχολογικά προβλήματα και όπως είπε στους πυροσβέστες που τον συνέλαβαν, έβαλε τις φωτιές, λόγω… ερωτικής απογοήτευσης.

Ο συλληφθείς, χθες στις 18.26, στις 18.30 και στις 20.12, έβαλε φωτιές σε ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο, αλλά οι πυρκαγιές σβήστηκαν αμέσως απο τις πυροσβεστικές δυνάμεις.

Μεγαλύτερες διαστάσεις είχε πάρει μία ακόμα πυρκαγιά, που σύμφωνα με τα στοιχεία έβαλε ο ίδιος, στις 27-6-2014, στο Ποικίλο Όρος, αλλά και αυτή τέθηκε έγκαιρα υπό έλεγχο.

Ο 29χρονος, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για εμπρησμό από πρόθεση κατ΄ εξακολούθηση, οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφανθεί για την τύχη του.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *