ροή ειδήσεων

ΜΑΛΩΝΑ ΡΟΔΟΥ: ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΝΕΑΡΗ ΞΕΝΟΔΟΧΟΫΠΆΛΛΗΛΟ ΑΠΟ ΖΗΛΙΑ!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΗΣ

Πληροφορίες που μας δόθηκαν αναφέρουν ακριβώς πως έγινε το συμβάν ...


Ξημερώματα ώρα που ξεκινούν οι ξενοδοχοϋπάλληλοι να ετοιμάζονται για να πάν στην εργασία τους, η άτυχη κοπέλα βγαίνοντας από το σπίτι της άκουσε φονές και αισχρόλογα από το απέναντι σπίτι,θέμα καθημερινό δηλαδή, η σχιζοφρενής να υβρίζει τα παιδιά της με αισχρόλογα που δεν λέγονται,,, η ξενοδοχοϋπάλληλος με καλό τρόπο της είπε να μην βρίζει τα παιδιά της γιατί θα αποκτήσουν ψυχολογικά, πάντα με όμορφο τρόπο, η σχιζοφρενής όμως είχε στίσει την παγίδα της και την περίμενε να πάρει τον λόγο κάποια μέρα,,έτσι και έγινε,τελειώνοντας η άτυχη κοπέλα τα λόγια της τράβηξε μαχαίρι που το είχε στην πίσω τσέπη και το προωθεί στην καρδιά την άτυχης νεαρής,όμως για καλή τύχη της κοπέλας τα αντανακλαστικά της την έσωσαν,,, έβαλε το χέρι της στον θώρακα και έτσι της μαχαίρωσε το..........
Περισσότερα ΕΔΩ


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος30/7/14 20:28

    Το όνομα, το επίθετο, το χωριό, την ψυχιατρική πάθηση που είχε και ένα σωρό άλλες λεπτομέρειες, έδωσαν οι άθλιοι βορά στο διαδίκτυο, της πονεμένης και ταλαιπωρημένης ψυχικά γυναίκας σε χωριό της Ρόδου, η οποία επιτέθηκε και τραυμάτισε με μαχαίρι συγχωριανή της!
    Με τον απίστευτο τίτλο: «ψυχανώμαλη , σχιζοφρενής μαχαίρωσε νεαρή ξενοδοχοϋπάλληλο από ζήλεια, ποια είναι η μαχαιροβγάλτης» και το όνομά της φαρδύ πλατύ παρακάτω.

    Ποτέ ξανά στην ιστορία αυτού του νησιού και του τόπου μας δεν υπήρξαν τέτοια άθλια υποκείμενα σε αυτό τον χώρο που υποτίθεται ότι κάνουν ενημέρωση. Η υπόθεση αυτή, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

    Οι αλητήριοι που κρύβονται πίσω από τα πληκτρολόγια και τις διαδικτυακές διευθύνσεις, έχουν παρακλάδια σχεδόν παντού (κρατήστε το αυτό για αργότερα) και λοιδορούν τους πάντες, χωρίς να δίνουν πουθενά λογαριασμό. Συνεργάζονται δε και με… έγκριτους υποτίθεται.

    Περιμένουμε από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ρόδου, γνωρίζοντας τις ευαισθησίες που τον διακρίνουν για τέτοιου είδους θέματα να εφαρμόσει αμέσως τις διατάξεις του νόμου και να προχωρήσει σε άμεση σύλληψη των δημιουργών αυτής της αθλιότητας, οι οποίοι έχουν πλέον αρχίσει να είναι άκρως επικίνδυνοι.

    Τι άλλο πιο χειρότερο δηλαδή θα μπορούσαν να κάνουν;
    Μιχ.Μ.

    Πηγή : Η αλητεία δεν έχει διαδικτυακά όρια | Rodiaki.gr http://www.rodiaki.gr/article/284295/h-alhteia-den-exei-diadiktyaka-oria#ixzz38yR6xiBm
    Follow us: @irodiaki on Twitter | efimeridarodiaki on Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *