ροή ειδήσεων

Ντοκιμαντέρ με νέα στοιχεία για τον θάνατο του Κερτ Κομπέιν


Νέο ντοκιμαντέρ το οποίο περιγράφει τις συνθήκες που οδήγησαν...

στον θάνατο του ηγέτη, τραγουδιστή, κιθαρίστα και συνθέτη του ροκ συγκροτήματος Nirvana, Κερτ Κομπέιν, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον να προβληθεί φέτος στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Τα νέα στοιχεία που αποκαλύπτονται μέσω του Τομ Γκράντ, του ιδιωτικού ντεντέκτιβ που προσέλαβε η Κόρτνεϊ Λαβ, για να βρει τον άνδρα της που είχε εξαφανιστεί και τελικά βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο Σιάτλ. Το ντοκιμαντέρ έχει τίτλο «Soaked in Bleach», ο οποίος προέρχεται από στίχο του τραγουδιού «Come as you are» του 1992. Τον Κερτ Κομπέιν υποδύεται ο Τάιλερ Μπράιαν και την Κόρτνεϊ Λαβ η Σάρα Σκοτ.
Η νέα εκδοχή που θα παρουσιαστεί θα προβληματίσει και θα οδηγήσει έντονα στο ενδεχόμενο πως ο Κομπέιν ίσως να μην αυτοκτόνησε, τελικά, αλλά να δολοφονήθηκε.


Ο Κερτ Κομπέιν βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Σιάτλ, στις 8 Απριλίου 1994.
Γεννημένος στις 20 Φεβρουαρίου 1967, ο Κερτ Ντόναλντ Κομπέιν σχημάτισε το συγκρότημα Nirvana το 1987 μαζί με τον Κριστ Νοβοσελίτς και τα επόμενα 2 χρόνια συνδέθηκε με την ανερχόμενη σκηνή του μουσικού κινήματος «γκραντζ» στο Σιάτλ.
Το 1991, το τραγούδι «Smells Like Teen Spirit» από τον δίσκο «Nevermind» θεωρήθηκε ότι είχε καταλυτική επίδραση στην απομάκρυνση της ροκ μουσικής από τα κυρίαρχα είδη της δεκαετίας του 1980 και στην ανάδειξη του «γκραντζ» και της εναλλακτικής ροκ σκηνής. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης χαρακτήρισαν το τραγούδι «ύμνo» μιας ολόκληρης γενιάς και ο ίδιος ο Κομπέιν θεωρήθηκε εκπρόσωπος της αποκαλούμενης «Generation X».


Τα τελευταία χρόνια της ζωής του, ο Κομπέιν αντιμετώπισε προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες. Βρέθηκε νεκρός στην κατοικία του στο Σιάτλ, στις 8 Απριλίου 1994. Κατά καιρούς έχουν διατυπωθεί εικασίες ότι ο θάνατός του ήταν δολοφονία. Ο Κομπέιν είχε παντρευτεί στις 24 Φεβρουαρίου 1992 την τραγουδίστρια Κόρτνεϊ Λαβ, αρχηγό του συγκροτήματος «Hole», με την οποία απέκτησαν μία κόρη, την Φράνσις Μπιν.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *