ροή ειδήσεων

Έδωσαν χαρά στον μικρό Άγγελο οι παίκτες του ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)


Η αποστολή του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεικα του ταξιδιού στην Αγγλία είχε μία πολύ ιδιαίτερη... συνάντηση. Ο μικρός Άγγελος που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας βρέθηκε στο ξενοδοχείο του Δικεφάλου και οι παίκτες της ομάδας φωτογραφήθηκαν μαζί του.


Ο Άγγελος δεν έχει κλείσει ακόμη τα πέντε χρόνια του, αλλά η ζωή τον έστειλε από μικρό στο Λονδίνο μετατρέποντάς τον σε έναν μεγάλο αγωνιστή! Όταν οι γονείς του, ο Μάκης και η Κατερίνα, ζήτησαν να επισκεφτούν την ομάδα του ΠΑΟΚ τις ημέρες που οι αγαπημένοι παίκτες του μικρού Άγγελου θα βρίσκονταν στην αγγλική πρωτεύουσα για το φιλικό με την ΚΠΡ, η απάντηση ήταν αυτονόητη: «Τα πάντα, για ένα χαμόγελο του μικρού Άγγελου».







Ο μικρός μαχητής από τη Ρόδο που ζει τους τελευταίους οκτώ μήνες στο Λονδίνο προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπείες, ξεπέρασε γρήγορα το τρακ, φόρεσε μια φανέλα της αγαπημένης ομάδας του και φωτογραφήθηκε με τους ήρωές του. Την επόμενη ημέρα, ο μικρός Άγγελος και η οικογένειά του παρακολούθησαν τον ΠΑΟΚ να νικάει 1-0 την ΚΠΡ στο «Λόφτους Ρόουντ», δίπλα από τους φίλους του Δικέφαλου.






Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *