ροή ειδήσεων

Το παιδί που μοιάζει με σπασμένη κούκλα


Έχει χειρουργηθεί τουλάχιστον 14 φορές για να γίνει όπως είναι σήμερα! ...
Ένα κοριτσάκι που όταν γεννήθηκε έμοιαζε με σπασμένη κούκλα, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολύωρες επεμβάσεις προκειμένου το σώμα και το πρόσωπο της να κατασκευαστούν εκ νέου.

Η Kira Yates υποφέρει από μία σπάνια πάθηση που περιλαμβάνει δυσμορφίες του κρανίου, στο πρόσωπο, στα χέρια και στα πόδια.

Έχει αρχίσει σταδιακά να αποκτά μία κάπως κανονική μορφή μετά από 14 μεγάλες επεμβάσεις - συμπεριλαμβανομένης μίας χειρουργικής επέμβασης κατά την οποία έσπασαν το κρανίο της και το αναδιαμόρφωσαν.

Η 9χρονη από τη Βρετανία, που πάσχει από το σύνδρομο Apert, είχε επίσης μία μεταλλική πλάκα που τοποθετήθηκε στο λαιμό της για να συγκρατήσει το υπόλοιπο σώμα της στη θέση του.

Η κατάσταση προκαλείται από μία χρωμοσωμική ανωμαλία.

Αυτό οδηγεί σε πρόωρη σύντηξη ορισμένων οστών του κρανίου η οποία εμποδίζει το κρανίο να αναπτυχθεί κανονικά και που επηρεάζουν το σχήμα της κεφαλής και του προσώπου.

Τα παιδιά με Apert έχουν διογκωμένα μάτια που είναι συνήθως μεγάλα και που έχουν κλίση προς τα κάτω.

Μπορούν επίσης να έχουν προβλήματα με την ευθυγράμμιση των δοντιών που οφείλεται σε προβλήματα ανάπτυξης της γνάθου και υποφέρουν από ένα λυκόστομα.
Η μητέρα της Κίρα, Michelle, 47 ετών, είπε: «τα οστά της Κίρα δεν είναι σαν των άλλων ανθρώπων. Είναι σαν μία σπασμένη κούκλα» .
«Έπρεπε να τεθεί και πάλι μαζί σαν ένα παζλ. Ήταν ένα μεγάλο σοκ όταν γεννήθηκε. Μόλις γεννήθηκε μου την πήραν μακριά και τυλιγμένη.»



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *