ροή ειδήσεων

Ρε την αφιλότιμη!!!!! Έπαιρνε επί 13 χρόνια δύο μισθούς. Δείτε πως τα κατάφερνε.


Υπάλληλο που ελάμβανε επί 13 έτη διπλό μισθό, και από το φορέα όπου είχε οργανική θέση... και από το φορέα όπου είχε αποσπαστεί, εντόπισε ο ελεγκτικός μηχανισμός των υπουργείων Οικονομικών και Υγείας. Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας, διαπιστώθηκε ότι εργαζόμενη, διοικητική υπάλληλος, της οποίας η οργανική θέση ήταν στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και είχε αποσπασθεί το 2001 στο Κέντρο Υγείας Σιδηροκάστρου, ελάμβανε τις αποδοχές της και από τις δύο μονάδες υγείας του ΕΣΥ.

Την ελεγκτική διαδικασία ενεργοποίησε η ηλεκτρονική υποβολή βεβαιώσεων αποδοχών που εφαρμόστηκε φέτος για για πρώτη φορά στις φορολογικές δηλώσεις των μισθωτών. Έτσι, όταν στο υπουργείο Οικονομικών εντόπισαν τη δημόσια υπάλληλο που είχε διπλές βεβαιώσεις αποδοχών ενημέρωσαν αμέσως το αρμόδιο υπουργείο Υγείας, το οποίο ξετύλιξε και το κουβάρι της διπλής μισθοδοσίας της υπαλλήλου μέσω της απόσπασης.

Η υπάλληλος τέθηκε με εντολή του υπουργού κ. Μάκη Βορίδη σε αναστολή καθηκόντων, ενώ ο διοικητής της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ) Μακεδονίας - Θράκης κίνησε την προβλεπόμενη πειθαρχική διαδικασία εις βάρος της και απέστειλε την υπόθεση για περαιτέρω διερεύνηση και στην Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *