ροή ειδήσεων

Σοκαρισμένοι άπαντες με τον ΑΔΙΚΟ ΧΑΜΟ του 19χρονου ποδοσφαιριστή μπροστά σε συμπαίκτες του!


Δεν έχει τέλος ο μακρύς κατάλογος των θυμάτων της ασφάλτου, με τον 19χρονο ποδοσφαιριστή... της Κέρκυρας Ανδρέα Νίκα να χάνει τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Κυριακής....Ο άτυχος νεαρός ποδοσφαιριστής της ομάδας κάτω των 20 της Κέρκυρας, μαζί με άλλους τρεις συμπαίκτες του πήγαιναν στο νοσοκομείο για να δουν τον Θωμά Ντέντε, επίσης παίκτη της ομάδας, που νοσηλεύεται εκεί λόγω τραυματισμού.

Στην Εθνική Οδό Κέρκυρας - Παλαιοκαστρίτσας το όχημα που επέβαιναν βγήκε από το δρόμο και ''καρφώθηκε'' σε κολώνα. Ο άτυχος ποδοσφαιριστής σκοτώθηκε ακαριαία στη θέση του συνοδηγού, όπου καθόταν, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν και οι υπόλοιποι επιβαίνοντες, έχοντας όμως διαφύγει τον κίνδυνο.

Η Πυροσβεστική της Κέρκυρας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως έσπευσε στο σημείο της τραγωδίας με τρία οχήματα και 10 υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό του νεκρού και των τραυματισμένων ατόμων. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού διήρκησε 15 λεπτά και στη συνέχεια όλοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού.


Από την πρώτη στιγμή, στο νοσοκομείο έσπευσαν τόσο οι οικείοι και οι φίλοι των τεσσάρων παιδιών, όσο και οι άνθρωποι του ΑΟ Κασσιώπη/Κέρκυρα και οι συναθλητές τους στην ομάδσ Νέων.

Ο Λευτέρης Σγούρος, που κάθονταν πίσω από τον Νίκα, υπέστη κατάγματα και θλαστικά τραύματα και υποβλήθηκε γρήγορα σε εγχείρηση. Οι άλλοι δύο ποδοσφαιριστές, ο Γιώργος Γαρδικιώτης και ο Αλέξανδρος Γρηγοράκης, έχουν μόνο μερικούς μώλωπες και εκδορές και αναμένεται να πάρουν εξιτήριο πολύ σύντομα.

Στα τρία παιδιά, οι γιατροί και οι οικείοι τους απέφυγαν να τους πουν τα δυσάρεστα νέα για τον χαμό του φίλου και συμπαίκτη τους, ώστε να μην τα επιβαρύνουν ψυχολογικά.


Πηγή: corfucorner.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *