ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Χαροπαλεύει σην εντατική οπαδός μετά από συμπλοκές χούλιγκαν στην Κρήτη, για την Γ' Εθνική!



Οι χούλιγκαν δεν έβαψαν για ακόμη μία φορά το ποδόσφαιρο με αίμα. Αυτή τη φορά για έναν αγώνα της Γ' Εθνικής!....
Σοβαρά τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ένας 46χρονος οπαδός της ομάδας του Εθνικού, που παρακολουθούσε την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηρόδοτο.

*Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του άτυχου άνδρα, είναι εξαιρετικά κρίσιμη. Οι γιατροί πάντως δίνουν τη μάχη για να τον σώσουν.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο 75′ η αναμέτρηση διακόπηκε από τον διαιτητή και άνθρωποι του Εθνικού απείλησαν πως θα αποχωρήσουν και ενώ το αποτέλεσμα ήταν εκείνη την στιγμή στο 0-0.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού, δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους φίλους του Ηροδότου με τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου και τους παράγοντες να προσπαθούν να βοηθήσουν τους φιλάθλους του Εθνικού, ενώ ο πρόεδρός του ζήτησε να διακοπεί η αναμέτρηση.

Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού έπεσε λιπόθυμος, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έχει εκτεταμένο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και νοσηλεύεται στην εντατική. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έγινε στόχος επίθεσης και χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι, όπου όπου διαγνώστηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παράλληλα υπάρχει εσωτερική αιμορραγία.

Η αστυνομία ερευνά το περιστατικό και έχει ήδη προβεί σε 3 συλλήψεις, μεταξύ των οποίων ένας 27χρονος Ηρακλειώτης, που φέρεται ως ο δράστης της επίθεσης.

*Το θύμα για πολλά χρόνια υπήρξε οργανωμένος του Εθνικού (ήταν και στις "Πινέζες"), την τελευταία 20ετία ζούσε στα Χανιά, βρέθηκε στην Αλικαρνασσό για να δει την αγαπημένη του ομάδα και σύμφωνα με πληροφορίες μπήκε στη μέση για να σταματήσει τα επεισόδια και εκεί συνέβη το μοιραίο.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *