ροή ειδήσεων

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ποια ήθελε να σκοτώσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα;



Ένα νέο βιβλίο που θα κυκλοφορήσει τις προσεχείς ημέρες στη Μεγάλη Βρετανία...
για τον πρίγκιπα Χάρι, με αφορμή τα 30α του γενέθλια στις 30 Σεπτεμβρίου περιέχει μια μεγάλη αποκάλυψη για την μητέρα του, την αδικοχαμένη πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Πένι Τζούνορ στο βιβλίο με τίτλο «Πρίγκιπας Χάρι: Αδελφός, Στρατιώτης, Γιος», αποσπάσματα του οποίου προδημοσιεύει η Daily Mail, γράφει πως απελπισμένη η Νταϊάνα κάποια στιγμή τηλεφώνησε στην Καμίλα Πάρκερ Μπόουλ και της είπε «Έστειλα κάποιους να σε σκοτώσουν. Είναι έξω στον κήπο σου. Κοίτα από το παράθυρο. Τους βλέπεις;». Παράλληλα αποκαλύπτει πως τηλεφωνούσε συνεχώς και στον σύζυγό της Κάρολο λέγοντας του με λυγμούς πως είναι έτοιμη να κάνει τα πάντα για να σώσουν τον γάμο τους

Ανεξαρτήτως αυτών, στο βιβλίο καταγράφεται η τεράστια ψυχολογική πίεση που ασκήθηκε στα δυο παιδιά του ζευγαριού όταν πληροφορήθηκαν για τη σχέση του πατέρα τους και το διαζύγιο που ακολούθησε. Μεταξύ άλλων σημειώνεται πως ο Χάρι, όπως και ο Γουίλιαμ αντέδρασαν όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με τη Καμίλα και τις τηλεφωνικές αποκαλύψεις όπου ο πατέρα τους έλεγε μεταξύ άλλων πως θέλει να είναι συνέχεια με την γυναίκα που αγαπά.

Αν και το περιβάλλον του παλατιού προσπάθησε να μην εκτεθούν τα παιδιά σε αυτά τα δημοσιεύματα ήταν αδύνατο σε ένα σχολείο με εκατοντάδες έφηβους. Ετσι πήγαν μόνα τους, χωρίς γονείς ή νταντάδες, διακοπές με ένα φιλικό ζευγάρι. Εκεί ένα απλό ατύχημα του Χάρι που είχε ως αποτέλεσμα να ματώσει το πόδι του οδήγησε σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα του αγοριού με γοερά κλάματα που ερμηνεύτηκε ως ξέσπασμα της ψυχολογική τους έντασης. Ηταν μόλις 8 χρονών, ο αδελφός του 11 και οι γονείς του ήταν πρωτοσέλιδο για τις ερωτικές τους περιπέτειες.

Το περιστατικό αυτό δεν δείχνει μόνο την πρώτη ίσως φορά που η μητέρα του δεν ήταν κοντά του για να τον παρηγορήσει, αλλά προδιαγράφει και μια αντίστροφη πορεία: Ηταν αυτός και ο αδελφός του που έσπευδαν να παρηγορήσουν τη μητέρα της στα συνεχή κυκλοθυμικά ξεσπάσμάτά της κάθε φορά που γινόταν μια νέα αποκάλυψη.

Τέλος σημειώνεται ότι η Νταϊάνα έγινε κτητική και καταπιεστική με τα παιδιά της. Ο Γούλιαμ υπέστη σοκ όταν μια μέρα εντελώς ξαφνικά η Νταϊάνα απέλυσε την νταντά του Barbara Barnes στο κρεβάτι της οποίας έτρεχε κάθε πρωί μόλις ξυπνούσε. Η Νταϊάνα την έβλεπε σαν απειλή. Ήθελε οι γιοί της να αγαπάνε μόνο την ίδια, να έχουν εξάρτηση από αυτήν. Τους ρωτούσε συνεχώς «ποιος σας αγαπάει περισσότερο;»



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *