ροή ειδήσεων

ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΦΟΔΡΟΤΕΡΗ ΘΕΟΜΗΝΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ



Μία εκ των σφοδρότερων θεομηνιών, από όλες όσες έρχονται τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας, ...

αναμένεται σύμφωνα με τα μοντέλα πρόγνωσης καιρού, να χτυπήσει την Ελλάδα, από τη Παρασκευή 26 ως και τη Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, με πανίσχυρες καταιγίδες, έντονες βροχοπτώσεις, χαλάζι, πολλούς κεραυνούς αλλά και θυελλώδεις ανέμους. Η θερμοκρασία γενικότερα θα σημειώσει αισθητή πτώση σε όλη την Ελλάδα, με το βόρειο ρεύμα αέρα, να ενισχύεται σημαντικά στο Αιγαίο πέλαγος. Η σφοδρή αυτή θεομηνία, θα είναι σε θέση να »χτυπήσει» με ακραία καιρικά φαινόμενα πολλές περιοχές της χώρας μας, κυρίως από το Σάββατο 27 ως και τη Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου. Τη Παρασκευή ισχυρές καταιγίδες θα επηρεάσουν κυρίως τη δυτική, κεντρική και βορειοδυτική Ελλάδα. Από το Σάββατο μέχρι και τη Τρίτη όμως, προβλέπονται υπερκαταιγίδες σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στη Στερεά Ελλάδα, στη Πελοπόννησο, στη Μακεδονία αλλά και τη Θεσσαλία. Τα πιο ακραία φαινόμενα θα σημειωθούν κυρίως στη Μακεδονία, στην ανατολική Στερεά Ελλάδα, στην ανατολική Πελοπόννησο, αλλά και σε νησιά του κεντρικού και ανατολικού Αιγαίου πελάγους. Δείξτε προσοχή, καθώς τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα επικίνδυνα και μπορεί να προκαλέσουν πιθανούς κινδύνους για τη σωματική σας ακεραιότητα. Όσες φορές σας έχουμε προειδοποιήσει για ακραία καιρικά φαινόμενα, αυτά όντως ήρθαν και δημιούργησαν τεράστια προβλήματα. Καλό θα είναι να μη ταξιδέψετε με πλοίο ή αεροπλάνο από τις 26 ως και τις 30 Σεπτεμβρίου σε περιοχές της Ελλάδας.
greek-weather.org


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/9/14 19:40

    Kalou-kakou etoimaste feretra pasalimena me pissa gia na epipleoun. Ta ptvmata pou 8a vlepete na pleoun sta nera na min ta plisiazete giati isws metadidoun epikindina mikrovia. Episeis 8a pnigoun polla adespota ara kalo 8a einai na exete to nou sas ka8ws kanis den jerei ti 8a ginei.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος25/9/14 21:09

    ο τζακ νωρις ποτε εμφανιζεται...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος26/9/14 01:30

    Ζώα περίσι ειδοποίησαν και σκοτώθηκαν άνθρωποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ποιος εξυπνος τα εγραψε τοσο τραγικα ??? πανικοβαλετε τον κοσμο τοσο πολυ.. εγω μια χαρα παντως ταξιδεψα παιδια..χτες το βραδυ μπηκα στο πλοιο και σημερα εφτασα υγιεστατη !! αλλο να γραφετε θα υπαρχουν εντονα καιρικα φαινομενα και αλλο να γραφετε οτι θα καταστραφει ο κοσμος !!!! ΕΛΕΟΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/9/14 15:56

    Γιατί τόση τρομοκρατία άραγε? Δεν φτάνουν όσα συμβαίνουν? Υπάρχει κάποιος λόγος που αναφέρετε γεγονότα με τέτοια ένταση και τόση σιγουριά? Πράγματι υπάρχουν καταστάσεις που είναι καλό και ωφέλιμο να ενημερώνουμε αλλά όταν το έχουμε ψάξει και όταν είμαστε σίγουροι γι' αυτό από δικές μας επιβεβαιωμένες έρευνες. Και πάλι όχι με τρόμο και καταστροφολαγνεία όπως επικρατεί για όλα τα γεγονότα προς τον άνθρωπο. Μία συγνώμη δεν θα έβλαπτε. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *