ροή ειδήσεων

ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΜΕ "ΠΕΙΡΑΤΙΚΑ" ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΛΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΕΜΙΣΕ ΑΠΟ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΙΔΙΑΊΤΕΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ...
ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ (ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ,ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΤΛ) ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΦΘΗΝΕΣ ΤΙΜΕΣ (ΜΑΥΡΑ ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ) ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΔΕΙΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΔΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΛΗΡΏΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΔΟΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΙΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΆΤΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΑ.ΠΑΝΤΟΣ ΕΓΩ ΘΑ ΠΑΊΡΝΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΗΛΏΣΕΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/9/14 20:21

    Καλά κάνουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/9/14 20:24

    Τί έγινε ρε μεγάλε; φροντηστήριο έχεις; Πληρώνεις κάθε μήνα τους εργαζομενούς σου; Τους δίνεις αρκετές ώρες ώστε να μπορούν να βγάλουν κανενα φράγκο για να ζήσουν; Τους αφήνεις να έχουν και 2η δουλειά; Ή τους λες πως θα δουλεύουν μόνο για σένα για 150 ευρώ το μήνα; Οι καθηγητές του σχολείου ειναι μια χαρά να κάνουν ιδιαίτερα; Για αυτούς γιατί δεν λες κάτι; αφου έτσι κι αλλιώς δεν μπορουν να βάλουν αγγελία.Δεν ασχολούμαι με την εκπαίδευση, αλλά θα βάλω αγγελία ( χωρις βεβαια να κάνω μαθηματα, αφου δεν έχω την ικανότητα) μόνο και μόνο να με πάρεις τηλέφωνο για να μου κάνεις τον έξυπνο και να μάθω ποιός είσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/9/14 20:28

    Gia tous foitites den sou pernaei kan apo to mualo oti isws mia duo wres idiatera tin evdomada einai ena xartziliki gia na voithisei tous goneis tou kai na mporesei na antapexelthei sta megala exoda??Prepei na katalaveis oti duskola tin vgazei kapoios me 20 eurw tin evdomada tou kai profanws to kanei apo anagi kai oxi gia na forodiafugei ..autoi pou plironoun stin eforia fantazomai kapoios logos tha uparxei na plironoun tosa polla ...mas peiraxan tora ta idiaitera pou einai xartziliki gia kapoious kai einai to polu 10 eurw tin evdomada kai den mas peiraxan ta ekatomuria pou forodiafeugoun allou...vges file mou mia volta sto kentro tis polis stis kafeteries kai tote pes mou poios forodiafeugei ekatomuria....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/9/14 20:57

    ΜΠΡΑΒΟ ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ,
    ΜΑΘΕ ΑΡΧΙΚΑ ΛΙΓΗ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΣΤΡΑΒΩΣΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙΣ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/9/14 21:04

    Α ΡΕ ΝΟΜΙΜΕ ΑΝΤΡΑ.ΔΕΣ ΑΡΧΙΚΑ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ,Η ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ.
    ΟΥΣΤ ΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/9/14 21:28

    Πολυ καλα κανουν οι ανθρωποι που πιο πιθανο ειναι να πιασουν το τζοκερ παρα να διοριστουν αν θες να γραψεις κατι ουσιωδες γραψε για το ποσα χρονια κανουν να διοριστουν και αν διοριστουν ποτε μερικοι ετσι οπως ειναι τα πραγματα και σε τι μισθους εχουν φτασει τους εκπαιδευτικους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/9/14 22:07

    Οι άνθρωποι προσπαθουν με λίγα μεροκάματα, να ανταπεξελθουν στις δυσκολιες τους.Γνωριζεις μηπως, το σταυρό που κουβαλαει ο καθένας, τις δυσκολίες, και τις ανάγκες του;
    Έρχεσαι τωρα σαν τιμητής, και φύλακας της ταξης και του νο νόμου, που προειδοποιεί και απειλεί, σε αυτούς που δεν πληρώνουν εφορία, οτι θα τους κανεις νταντά;
    Οι καιροί είναι δύσκολοι για κάποιους, και λιγότερο για άλλους.
    Κάποιοι δεν μπορουν να πληρώσουν οχι μόνο την εφορία, αλλα ουτε τις βασικές τους ανάγκες.
    Θεωρείς οτι πρέπει να σου δωσουν αναφορά για τις προσωπικές τους ανάγκες, η θα τους καρφωσεις οπως και να έχει στις αρχές, κύριε Δον Κιχώτη των οικονομικών;
    Συμφωνώ οτι όλοι πρέπει να πληρώνουν, αλλά κάποιοι δεν μπορούν, και προσπαθουν να επιβιώσουν.
    Απλα να επιβιωσουν.
    Άρχισε να παίρνεις τηλέφωνο αν δεν έχεις αρχίσει κιόλας, και ξεσκισε τους.Κλεισε τους φυλακή, βαλτους να πληρωσουν τα μαλλια τις κεφαλης τους,και μετα κοιμησου ήσυχος, με τη συνείδησή σου καθαρή, αφού εκανες το σωστο και το νόμιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να καταλάβει αυτός που έγραψε το κείμενο πως καταφεύγει στις μικρές αγγελίες ο κόσμος γιατί δεν γίνεται να επιβιώσεις σήμερα πληρώνοντας από μερικά μόλις μαθήματα τα 240 ευρώ στοn ΟΑΕΕ, το 26% φόρο εισοδήματος από το πρώτο ευρώ και 500 ευρώ νταβατζιλίκη το χρόνο, ως ελεύθερος επιχειρηματίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος10/9/14 01:43

    Γιατι δεν λεει κανεις οτι ημαστε η μονη χωρα με φροντιστηρια και οτι ενας απο τους φετινους πρωτευσαντες δεν χρειαστηκε ουτε ενα φροντιστηριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος10/9/14 08:50

    Ετσι ειναι και καλα θα κανεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/9/14 13:35

      Μην μιλάς στον ευατό σου...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος10/9/14 17:02

      χαχαχαχαχαχ! ποσο δίκιο εχεις!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος10/9/14 15:16

    και ο τσιγγανος πουλαει τα φρουτα στο δρομο μαυρα και αυτα πιαστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος10/9/14 16:38

    Οπως βλεπεις Μ@@@@κα (που εχεις φροντιστηριο) , σε ταπωσαν ολοι εδω μεσα. Αντε κ Γ@@@@@@σου!!!!!! θα ερθει κ η δικια σου ωρα που δεν θα εχεις λεφτα για να φας η να στειλεισ στο παιδι σου που σπουδαζει , κ τοτε θα καταλαβεις ΠΟΣΟ Μ@@@ΚΑΣ εισαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος10/9/14 17:55

    Λίγο σεβασμό πια στον άνθρωπο... ήθελα να ήξερα.. Κάνεις τον ίδιο αγώνα και ενάντια στο κράτος που μας κατακλέβει καθημερινά? μάχεσαι τόσο σθεναρά για όλα αυτά που γίνονται τα τελευταία χρόνια? Αλλά ο καθωσπρεπισμός βλέπω δεσπόζει ακόμη.. Αντί να κάτσουμε να μπούμε στο τρυπάκι ρουφιανιάς καλό θα ήταν να ευαισθητοποιηθούμε και λίγο..Ναι υπάρχουν και οι άπληστοι που κλέβουν το κράτος αλλα είναι ελάχιστοι..Ένας άνθρωπος που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, που σπόυδαζε ή και σπουδάζει ακόμη ξέροντας πως θα δε θα δουλέψει στο επαγγελμά του δεν νομίζω πως το κάνει για τις έξτρα πολυτέλειες του..Εσύ μάλλον είσαι νομοταγής σε όλα σου..Κόβεις τις αποδείξεις σου όλες, τηρείς κατά γράμμα τον νόμο και σε πείραξε μία αγγελία..Ό,τι και να πω είναι λίγο..Πραγματικά!Λυπηρο για τις ημέρες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/9/14 02:15

      ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΟΜΑΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ!!Ο ΝΟΜΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ 15Ο ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ.ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.ΣΕ ΕΝΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΔΟΥΛΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΖΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΦΟΡΙΑ ΙΚΑ ΤΕΒΕ ΚΤΛ.ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ?ΤΙΠΟΤΑ ΦΥΣΙΚΑ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΝΟΝΙΜΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.ΟΜΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΚΟΙΤΑΖΕΤΕ.ΤΟ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΡΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ Η ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΝΟΜΙΜΟ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΚΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΦΥΣΙΚΑ.ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΤΕ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΤΣΙ?ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΥ ΚΟΡΟΙΔΟΥ!!ΕΞΑΛΟΥ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΤΙΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
      ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΝΕΤΕ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΝΑΙ ΟΝΤΟΣ ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ.
      ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΧΑΤΕ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΦΡΟΝΤΗΣΤΗΡΙΑ ΘΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΥΡΟΥΣΑΤΕ ΕΤΣΙ?ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΖΕΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΜΟΙ.
      ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΛ.ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΔΟΥ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΦΩΒΗΘΩ.ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ???????

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος11/9/14 11:04

      Νιου γατάκι , πάρε τηλέφωνο εμένα να σου πω εγώ πόσο καλοπληρώνουν τα φροντηστήρια και πόσο στην ώρα τους, δώσε ρε το ονομά σου, αφου δεν φοβάσαι τίποτα..... Αφήνεις ρε τον καθηγητή σου να κάνει 2η δουλειά ; Για ρώτα τον συναδελφό σου τον μ...( δεν ειναι κακή λέξη), που έλεγε σε τόσους καθηγητές αυτές τις βλακείες;Πληρώνεις στην ώρα σου; Και με το ζόρι δεν πάνε οι γονεις στα ιδιαίτερα, αλλά όπως είπανε και οι αλλοι, για τους καθηγητές του σχολείου μόκο ... Μην χαλάσουμε τις σχέσεις μας, αυτοι βάζουν και τους βαθμούς... καλό για την δουλειά μας ε;

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος11/9/14 11:56

    Κύριε νόμιμε φροντιστα, μπορείτε να μας πείτε το όνομα του φροντηστηρίου σας για μερικά βιογραφικά; Γιατί έχω πολλούς φίλους καθηγητές άνεργους που δεν είναι Ελληνάρες και ουτε φοβεροί εγκληματίες για να κάνουν αυτη την κακούργα πράξη που λέτε. Απλά ως άτυχοι Ελληνούλιδες ήταν σε κάποια φροντηστήρια που τους δίνανε μισά ένσημα, μετά απο μήνες πληρωνόντουσαν, οι περισσότεροι 200 ευρω χωρις την δυνατότητα άλλης απασχόλησης και ως απολάβες στο ΪΚΑ δηλώναν τα αφεντηκά τους 40, 80 ευρώ , με αποτέλεσμα αν έβγαιναν σε ανεργία την πέρνανε μειωμένη.Εσείς βέβαια τίποτα ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ δεν κάνεται, ε; ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος11/9/14 13:17

    Λοιπόν, επειδή σχετικά πρόσφατα πέρασα απο συνέντευξη για τη θέση του γραμματέα σε ένα φροντιστήριο.. ένα έχω να πω...
    ωράριο¨8-9 ώρες συνεχόμενο, κάθε μέρα εκτός Κυριακής. η προϋπόθεση για να λείψω απο την δουλειά - μονο αν έχω πεθάνει!!!! οτιδήποτε άλλο δεν το δέχονται!!
    Καθήκοντα - γραμματέας (εγγραφές κτλ.) Αποθηκάριος (να βλέπω όλες τις έλλειψης σε καφέ, ζάχαρη... τέτοια πράγματα, κ να τα αγοράζω. Ρουφιάνος- ποιος αργεί από τους άλλους καθηγητές κ ποιος φεύγει νωρίτερα. Διαιτητής- σε περίπτωση τσακωμού μεταξύ των καθηγητών. Βaby sitter όταν τα παιδιά θα έχουν κάποιο κενό. Δασκάλα (επειδή μιλάω αγγλικά ) στα μικρά παιδιά.
    μισθός - 500 ευρώ.

    ΑΑΑ!!!!!!! κ επεισης δέσμευση οτι τα επόμενα 3 χρονιά δεν θα παντρευτώ και δεν θα κάνω παιδί.

    Κ ξέρω κ αλλα ευτράπελα απο πολλά γνωστά φροντιστήρια, όποτε όσο κ να θες να πισεισ τον κόσμο οτι είστε νόμιμοι ..... δεν νομίζω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/10/14 13:51

    να χαμηλωσεις τα διδακτρα στο φροντιστηριο σου να εχεις πελατεια σε πειραζουν τα παντα τσεκαρε τις ζωχαδες βγαινουν και εσωτερικα πολες φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *