ροή ειδήσεων

Χρυσή η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego



Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η εθνική Ελλάδος, στο 17ο ΄Ανοιχτό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego, που διοργανώθηκε...
στη Θεσσαλονίκη, από την Ελληνική Ομοσπονδία Stratego και τη «Θεσσαλονίκη – Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014».
Η ελληνική ομάδα απέσπασε τη μεγάλη διάκριση και έκανε την έκπληξη στη διοργάνωση, αφού κατάφερε να αποκλείσει ισχυρούς αντιπάλους, όπως την Ολλανδία –το φαβορί του Πρωταθλήματος–, η Αγγλία και η Χώρα των Βάσκων. Στην ελληνική ομάδα συμμετείχαν οι Σταύρος Σεκερτζής, Γιώργος Γεωργιάδης, Γιώργος Πετρουλάκης και Γρηγόρης Αδαμάκης.
Την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων, καθώς και των διπλωμάτων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας έκανε η πρόεδρος της ΚΕΔΗΘ, φορέα διοργάνωσης της Θεσσαλονίκης – ΕΠΝ 2014, Μαρία Πασχαλίδου, στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης. «Η νίκη της Εθνικής Ελλάδος θα βοηθήσει στη διάδοση του stragego στην Ελλάδα, προκειμένου να ασχοληθούν περισσότερα νέα παιδιά με το άθλημα. Εύχομαι παράλληλα στους πολιτικούς μας να ακολουθήσουν τα χνάρια της εθνικής μας ομάδας σε παιχνίδια στρατηγικής», δήλωσε η κ. Πασχαλίδου.
«Μεγάλο γεγονός» χαρακτήρισε την ελληνική νίκη ο Σταύρος Σεκερτζής, πρόεδρος της Stratego Hellas και μέλος της Εθνικής Ελλάδος, καθώς, όπως είπε, «επιτεύχθηκε απέναντι σε πανίσχυρους αντιπάλους».
Στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Stratego, που φιλοξενήθηκε για τέσσερις ημέρες στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, πήραν μέρος περισσότερα από 400 άτομα από 12 χώρες.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *