ροή ειδήσεων

Εντυπωσιακή επιχείρηση διάσωσης μεταναστών απο Super Puma - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ



Δείτε καρέ - καρέ την επιχείρηση ενός ελικοπτέρου της Πολεμικής Αεροπορίας να περισυλλέξει... από φορτηγά πλοία έξι μετανάστες που ναυάγησαν ανοιχτά της Κρήτης.

Tα πλάνα είναι συγκολονιστικά, καθώς το ελικόπτερο πλησιάζει το φορτηγό πλοίο από ψηλά, μέσα στο σκοτάδι, ώστε να ξεκινήσει η επιχείρηση διάσωσης.

Οι προσπάθειες του πιλότου, ώστε να διεξαχθεί η επιχείρηση με ασφάλεια για τους ανθρώπους που ναυάγησαν, για τους ναυτικούς και για τους πιλότους.

Κάθε κίνηση είναι προσεκτική και μελετημένη πλήρως, ώστε το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας να προσεγγίσει το κατάστρωμα του πλοίου και να μεταφέρει με ασφάλεια τους ναυαγούς.

Ένας διασώστης κατεβαίνει μέσα στο σκοτάδι, δένει στον ιμάντα έναν έναν τους μετανάστες και στη συνέχεια τους βοηθά να ανέβουν μέσω του ιμάντα στο ελικόπτερο.

Πρόκειται για 6 μετανάστες, ανάμεσά τους μια γυναίκα κι ένα παιδί, που είχαν περισυλλεγεί νότια της Κρήτης, από τα φορτηγά πλοία «Japan», σημαίας Μεγάλης Βρετανίας και «Verdi», σημαίας Λιβερίας.

Η επιχείρησε έλαβε χώρα τα μεσάνυχτα του Σαββάτου, ενω το ελικόπτερο απογειώθηκε από τη Ρόδο. Το ελικόπτερο έφτασε στην περιοχή, 100 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Κρήτης, στα όρια με το FIR Μάλτας, στις 04:30 και η επιχείρηση διάσωσης ολοκληρώθηκε επιτυχώς στις 05:37.

Το ελικόπτερο μετέφερε με ασφάλεια τους λαθρομετανάστες στην 115 Πτέρυγα Μάχης, στις 06:31, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *