ροή ειδήσεων

ΣΟΚ: Σταύρωσαν 17χρονο οι Τζιχαντιστές!



Οι τζιχαντιστές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος εκτέλεσαν και κατόπιν σταύρωσαν και άφησαν σε δημόσια θέα έναν άνδρα τον οποίο κατηγόρησαν ότι...

κατέγραφε σε βίντεο τις εγκαταστάσεις τους στη βόρεια Συρία, ανέφερε σήμερα μια μη κυβερνητική οργάνωση.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι το θύμα δολοφονήθηκε και σταυρώθηκε στην αλ Μπαμπ, μια πόλη στην επαρχία Χαλέπι της βορειοδυτικής Συρίας.

Επικαλούμενη αυτόπτες μάρτυρες, η ΜΚΟ ανέφερε ότι ο άνδρας εκτελέστηκε, σταυρώθηκε και στον σταυρό του τοποθετήθηκε ένα χαρτόνι που έγραφε: «Αμπντάλα αλ Μπούτσι. Έγκλημα: κατέγραφε τις θέσεις του ΙΚ για 500 τουρκικές λίρες (222 δολάρια) σε βίντεο. Ετυμηγορία: εκτέλεση και σταύρωση για τρεις ημέρες».

Το ΙΚ φημίζεται για την πρωτοφανή βαρβαρότητα με την οποία επιβάλλει την εξουσία του στις περιοχές της Συρίας και του γειτονικού Ιράκ τις οποίες έχει καταλάβει. Εκτελεί με συνοπτικές διαδικασίες όσους κατηγορεί για κατασκοπεία ή ότι καταπατούν την ακραία εκδοχή του ισλαμικού νόμου που εφαρμόζει. Μέλη του αποκεφαλίζουν συχνά θύματά τους και καρφώνουν τα πτώματα σε σταυρούς, τους οποίους αφήνουν σε δημόσια θέα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *