ροή ειδήσεων

Γκολ... ανθρωπιάς στην Ρόδο

Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού με την αιγίδα και την συμβολή της ΠΑΕ, έδωσαν παιχνίδι στην Ρόδο.... με τους αντίστοιχους του Άρη Αρχαγγέλου για ιερό σκοπό.

Ο Ολυμπιακός στηρίζει έμπρακτα την Unicef, αποδεικνύοντας διαρκώς πόσο σημαντική είναι η συνεργασία με τον παγκόσμιο οργανισμό, για τον εμβολιασμό των παιδιών στην Ελλάδα και τον κόσμο. Οι βετεράνοι των Πειραιωτών με την στήριξη της ΠΑΕ και οι παλαίμαχοι του Άρη Αρχαγγέλου, αγωνίστηκαν στο γήπεδο του Αρχαγγέλου και συγκέντρωσαν πόρους, οι οποίοι θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στον συγκεκριμένο Οργανισμό.

Ο αγώνας αυτός διεξήχθη και με την αρωγή και τη στήριξη του ξενοδοχείου Sheraton Rhodes Resort, μέλος του ομίλου Starwood Hotels & Resorts. Μέσα από την καμπάνια της Unicef «100% Campaign», στην οποία συμμετέχει ενεργά η ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και του προγράμματος «Road to Awareness» της Starwood Hotels & Resorts, ο στόχος είναι ένας.

Να συγκεντρωθούν χρήματα για τον εμβολιασμό των παιδιών και να στραφεί το ενδιαφέρον του κόσμου εκεί όπου υπάρχει μεγάλη ανάγκη, για να διασφαλίσουν όλοι ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά. Πριν την έναρξη του αγώνα, ο Αντιδήμαρχος Ρόδου, Στέργος Παρδαλός, απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην συμμετοχή των βετεράνων του Ολυμπιακού στον φιλανθρωπικό αυτό αγώνα, ενώ επισήμανε πόσο σημαντική είναι η προσφορά της Unicef στον εμβολιασμό των παιδιών.

Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων του Ολυμπιακού, Αντώνης Γλύκας τόνισε κατά τον χαιρετισμό του: «Φίλοι και φίλαθλοι της υπέροχης αυτής περιοχής. Πέρασαν κιόλας δύο χρόνια, αλλά παραμείνατε στην κυριολεξία στην καρδιά μας. Και έτσι, λοιπόν, σε δύο χρόνια ήρθαμε για ένα πάλι πολύ σημαντικό σκοπό. Ο πρόεδρός μας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο pρόεδρος του Ολυμπιακού μας, ο οποίος έχει τους βετεράνους του Ολυμπιακού πιστούς στρατιώτες δίπλα του, όπως και τα εκατομμύρια των φιλάθλων, σας στέλνει την αγάπη του και τους χαιρετισμούς του.

Ζήτω ο Ολυμπιακός μας. Ζήτω η υπέροχη Αρχάγγελος και η καταπληκτική μας Ρόδος. Βέβαια θέλω να ευχαριστήσω τον Στέργο Παρδαλό, τον πρόεδρο και τα μέλη του συνδέσμου ποδοσφαιριστών του Αρχαγγέλου. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της αποστολής, το ξενοδοχείο Sheraton και ένα μπράβο στον κύριο Καραγιάννη που είναι κοντά μας, στην διοίκηση του ξενοδοχείου, στην κυρία Παπαδάκη που τόσο αγώνα έκανε για να γίνει αυτό το παιχνίδι.

Είναι κοντά μας και η εκπρόσωπος της Unicef. Αυτό που κάνετε με την παρουσία σας είναι ένα και μοναδικό. Ότι θα σωθούν κάποια παιδιά. Και βέβαια κυρίες και κύριοι, έχετε τους χαιρετισμούς του πρόεδρου των βετεράνων του Ολυμπιακού, του Θρυλικού Γιώργου Δαρίβα. Χειροκροτήστε καθώς θα δίνουν τα μετάλλια, που απενεμήθησαν σε ανθρώπους που για να βρεθούν τώρα εδώ άλλος έφυγε από την Δράμα στις 3 το πρωί, άλλος από την Καλαμάτα στις 4, άλλος από το Ναύπλιο στις 5, άλλος από την Χαλκίδα και τους αξίζουν πολλά μπράβο».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού επικράτησαν με 3-2 των αντιστοίχων του Άρη Αρχαγγέλου. Ο Όλεγκ Προτάσοφ σημείωσε δύο τέρματα, ενώ ένα γκολ πέτυχε ο Καρασαββίδης. Η αποστολή των Βετεράνων: Γιούτσος, Γκαϊτατζής, Αγγελής, Καραβίτης, Σταυρόπουλος, Γκαβέζος, Προτάσοφ, Παχατουρίδης, Πουρσανίδης, Καρασαββίδης, Ιωαννίδης, Γούναρης, Κασδοβασίλης, Γλύκας, Καλτσάς, Τζανετουλάκος, Μπονόβας, Καλογερόπουλος, Λάλλας, Κοψαχείλης, Κακλαμάνος, Σιδέρης, Καλαμάρας, Καλύβας, Ρηγούτσος, Αρζηνός, Κουμαριάς, Βασιλειάδης και Τσακμακίδης.

* Να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών προσέφερε το ποσό των 500 ευρώ για τους σκοπούς του αγώνα.

gazzetta.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *