ροή ειδήσεων

ΦΡΙΚΗ: Σκότωσαν το παιδί τους και το έκρυβαν για να εισπράττουν τα επιδόματα!


Το παιδί ήταν πεθαμένο για τρία χρόνια και το έκρυβαν για να εισπράττουν τα επιδόματα!...
Μία μητέρα και ο πατριός ενός παιδιού βασάνισαν το άτυχο κοριτσάκι μέχρι θανάτου και έκρυψαν το πτώμα του για τρία χρόνια για να εισπράττουν τα επιδόματα.
Το ζευγάρι φυλακίστηκε συνολικά για 31 χρόνια.
Το άκαρδο ζευγάρι έκρυψε το σώμα του πεντάχρονου κοριτσιού σε ένα δωμάτιο στο νοικιασμένο διαμέρισμα τους και το κλείδωσαν ώστε να μπορούν να παίρνουν τα χρήματα. Όταν το ζευγάρι εγκατέλειψε το σπίτι λόγω χρεών, οι δικαστικοί επιμελητές ανακάλυψαν το μουμιοποιημένο σώμα του παιδιού μέσα στο δωμάτιο.
Σύμφωνα με τις καταθέσεις που ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο πατριός άφηνε τη γυναίκα και το παιδί της να πεινάνε ενώ τελικά το παιδί κατέληξε από τα βασανιστήρια περίπου το 2009.
Τρία χρόνια αργότερα, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του ζευγαριού στην Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, θέλησε να διεκδικήσει την ιδιοκτησία, αλλά όταν το ζευγάρι αρνήθηκε να το εγκαταλείψει κλήθηκε η αστυνομία και οι δικαστικοί επιμελητές που ανακάλυψαν το σώμα του άτυχου παιδιού.
Ο βιολογικός πατέρας του παιδιού ήθελε να το έχει υπό την κηδεμονία του αλλά η μητέρα του κατήγγειλε στην αστυνομία ότι ήθελε να το απαγάγει και έτσι υποχώρησε.
Η υπόθεση έχει προκαλέσει σάλο στη Σλοβακία κυρίως γιατί κανείς από τους κοινωνικούς λειτουργούς δεν αναρωτήθηκαν γιατί το παιδί δεν εμφανίστηκε στο σχολείο.

gkourou.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *