ροή ειδήσεων

Εγκαταλλελειμένος ο παραλιακός δρόμος Κρεμαστής


Αναγνώστης: Γεια σας θα ήθελα να καταγγείλω και προειδοποιήσω για άλλη μια χρόνια αμέλεια...
στο χωριό της Κρεμαστής! Η ξεχασμένη παραλία της Κρεμαστής όπου όλο το καλοκαίρι βλέπαμε τους τουρίστες να μην έχουν που να καθίσουν και να μεταφέρουν μόνοι τους καρέκλες μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο και να κυκλοφορούν το βράδυ με φακούς από τα κινητά τους τηλέφωνα λόγο ελλιπούς φωτισμού , πράγμα που ΔΥΣΤΥΧΏΣ δεν ενόχλησε κανέναν! Μετά από τόσα χρόνια υποσχέσεων για φτιάξιμο της παραλίας και τους παραλιακού δρόμου φτάσαμε στο σημείο να κινδυνεύει όποιος διανοηθεί να κάνει την βόλτα του εκεί πέρα πιο συγκεκριμένα Σάββατο βράδυ με τον όχι ιδιαίτερα τρομερό αέρα που είχε η θάλασσα έβγαινε μέχρι τα μισά του δρόμου με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να μην περνιέται ο δρόμος! Εκτός αυτού σε ένα σημείο ο δρόμος έχει καταρρεύσει και τον έχει κυριολεκτικά πάρει η θάλασσα και το μόνο μέτρο που πάρθηκε είναι να τοποθετηθούν δυο πάρα πολύ πρόχειρα σήματα STOP στην μία λωρίδα του δρόμου... Διερωτώμαι λοιπόν τι γίνεται κάτω από τον εναπομείναντα δρόμο στο συγκεκριμένο σημείο? έχει κοιτάξει κανένας ή θα υποχωρήσει ο δρόμος παρασέρνοντας όποιον περνάει από εκεί? Θα περιμένουμε να θρηνήσουμε και άλλα θύματα στην Κρεμαστή;

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος26/1/15 15:55

    κοιτωντας προσεκτικοτερα θα ελεγα οτι αγαπητε φιλε του ιστολογιου,η φυση εχει παρει τον δρομο της!!!Τι να κανει μια ανυμπορη δημοτικη αρχη που δεν προλαβαινει να μπαλωνει δρομους και πεζοδρομεια στην πολη της ροδου???Εχετε περπατησει εσεις μεσα στην πολη οπου ζουνε 100,000 πολιτες?Δεν αντιλεγω ουτε αμφισβητω την ομορφια της κρεμαστης.Κοντρα στη φυση ομως δεν παει κανεις και ειδικα οταν δεν εχεις υποδομες.Να μπαζωσουνε κατα μηκος την παραλια?Να την τσιμενταρουν?Ο αερας και η θαλασσα θα τα ξυλωσει την δειαρκεια του χειμωνα.Εγω θα προτινα εφοσον υπαρχουν δυσμενη καιρικα φαινομενα καθε χειμωνα,να μετατοπισθει ο παραλιακος δρομος 10 μετρα μεσα και να χτιστει με ευρωπαικες προδιαγραφες.Θεμελιωση,προστατευτικες πετρες,ανοξειδωτη πλεξη χαλυβα,κλπ.Να χτιστει ενα προστατευτικο τοιχειο πριν τον δρομο συγκεκριμενου υψους.Να χτιστει πεζοδρομειο με ξυλα και αλουμινια.Να χτιστει παλι ενα μικροτερο τοιχειο.Μετα χαλικοστρωση ως την παραλια.Παρα πολυ χρημα και ισως γινει κατι.Το ιδιο σκηνικο υπαρχει και στην παραλια Αφαντου,αμελεια.Τουλαχιστο εκει δεν διαβρωνετε η παραλια.Απο να αρχισουμε και που να τελειωσουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/1/15 11:58

      να μετατοπισθει ο παραλιακος δρομος 10 μετρα μεσα .Καλε μου ανθρωπε δεν παίζεσαι !!!

      Διαγραφή
    2. μα να μετατοπιστει ενας δρομος που ηδη υπαρχει για να γινουν ολα οσα λες ??? Αυτα μπορουν να εφαρμοστούν στον ηδη υπάρχων δρόμο αρκει να βρεθει το κονδυλι.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος26/8/16 20:23

      Για το πρόβλημα της παραλίας που μικραίνει υπάρχει λύση. Κυματοθράφστες κάθε 200 μέτρα. έχει εφαρμοστεί και σε άλλες παραλίες που είχαν το ίδιο πρόβλημα, με επιτυχία. Εκτός ελλάδας φυσικα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος27/8/16 09:43

      ΩΡΑΙΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος6/5/16 13:56

    Τοσα χρονια τα ιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος6/5/16 14:47

    Λυσεις υπαρχουν.Απο υπευθυνους πασχουμε.Και σε αλλο σημειο ειχε υποχωρησει ο δρομος.Εριξαν ογκολιθους,τον εστρωσαν και εληξε το προβλημα.Το αλλο θεμα ειναι οτι ολοι οι ραλλιστες εκει κατω βρισκουν να δειχνουν την μαγκια τους.Σου ριχνουνε τα μεγαλα φωτα στα μουτρα και χανεις το φως σου.Τρεχουν με 70 και 80 ή με 20 και τη μεγαλη σκαλα.Οσο για την παραλια?Απο τη μερια της θαλασσας χαβουζα και απο την αλλη μερια καταφυγιο για αστεγους καζανοβες που εχουν γεμισει τον τοπο με καποτες και χαρτομαντηλα.Και η καινουργια μοδα ειναι σακκουλες σκουπιδιων κρεμασμενες στα ελαχιστα τρισαθλια δεντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *