ροή ειδήσεων

Σερβικά ΜΜΕ καταγγέλλουν αλβανική προβοκάτσια στο ματς Ελλάδα-Σερβία!



Υπο τον τίτλο «Αλβανοί χρησιμοποίησαν παιδιά για να προβοκάρουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα...
Ελλάδας - Σερβίας», η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της Σερβίας «inserbia» καταγγέλλει μια ακόμη αλβανική προβοκάτσια σε ποδοσφαιρικό αγώνα και μάλιστα στον φιλικό αγώνα των Εθνικών ομάδων Ελλάδας και Σερβίας που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τρίτη, 18 Νοεμβρίου, στο γήπεδο Περιβολίων στα Χανιά.

Μάλιστα δημοσιεύεται φωτογραφία, αλλά και βίντεο, απο την στιγμή της ανάκρουσης του εθνικού ύμνου της Σερβίας, όπου διακρίνονται τρία απο τα εννέα παιδιά που είναι μπροστά απο τους Σέρβους ποδοσφαιριστές, τα οποία έχουν σταυρώσει τα χέρια τους στο στήθος, σχηματίζοντας - όπως γράφει το δημοσίευμα - τον Αλβανικό αετό, που αποτελεί εθνικό σύμβολο της Αλβανίας και της σημαίας της χώρας.


Επιπλέον το δημοσίευμα επισημαίνει πως η συγκεκριμένη θέση των χεριών, σταυρωμένα στο στήθος με αυτόν τον τρόπο, αποAτελεί και παραδοσιακό χαιρετισμό των Αλβανών ποδοσφαιριστών όταν πετυχαίνουν γκολ.



Τέλος, αναγράφει πως την ημέρα πριν τον αγώνα οι αρχές είχαν θέσει στο μάξιμουμ τα μέτρα ασφαλείας καθώς στην Κρήτη ζουν περίπου 100.000 Αλβανοί.



Το σερβικό δημοσίευμα

Πηγή: flashnews.gr



Αυτό που με τρομάζει, είναι αυτή η εικόνα…


Αυτή η εικόνα δείχνει το σκοτεινό μέλλον….. τώρα που τα πάντα ξεπουλιούνται…


Όσοι έχουν μάτια βλέπουν τι μοίρα μας προετοιμάζουν. Ένα έθνος μπάσταρδο…

Στη φωτογραφία φαίνονται τρία από τα παιδιά, προφανώς Αλβανόπουλα 2ης γενιάς που το κράτος των δανειστών θα τους δώσει ιθαγένειες, στέκονται μπροστά από τον αρχηγό της σερβικής ομάδας Branislav Ivanovic να σταυρώνουν τα χέρια τους στο στήθος και να σχηματίζουν έτσι τον αετό της αλβανικής σημαίας την ώρα ανάκρουσης του σερβικού εθνικού ύμνου…..


Αυτή η φωτογραφία "θάφτηκε" από τον Ελληνικό τύπο. Όμως, το inserbia μας άνοιξε τα μάτια...μας έδειξε τι μας περιμένει...Οι Σέρβοι που στα μέσα της δεκαετίας του 90 μας έστελναν τα ορφανά του πολέμου, προσπαθούν για μια ακόμη φορά να μας ξυπνήσουν από τον λήθαργο...


Μέσα σε όλα αυτά ούτε τυχαία είναι η κίνηση του αδίστακτου μαρξιστή Λοβέρδου να αλλάξει τα βιβλία της Ιστορίας προς όφελος του Αλβανικού κράτους.




Μια ανάλογη κίνηση είχε κάνει και ο Παπανδρέου ( φιλαράκι του Λοβέρδου) το 1995 για χάρη των εβραίων της Νέας Υόρκης.



Όταν ήμουν Υπουργός Παιδείας πριν από λίγα χρόνια, είχα σχηματίσει μια επιτροπή που είχε ως καθήκον να ψάξει σε όλα τα ελληνικά σχολικά βιβλία για την αφαίρεση τυχόν αναφορών που θα μπορούσαν να θεωρηθούν αντισημιτικές», είπε ο κ. Παπανδρέου. «I am glad to say that this task was completed under my aegis.» »Είμαι ευτυχής να πω ότι αυτό το έργο ολοκληρώθηκε υπό αιγίδα μου.» Όλα αυτά τα δήλωσε στην εβραική επιτροπή το 2000 ως υπουργός των εξωτερικών.....

Πάρε μια εικόνα εδώ







Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος25/11/14 12:32

    Ρε παρτε το χαμπαρι... Απο παντου μας βαλλουν οι αλβανοι. Απο τα γηπεδα ποδοσφαιρου μεχρι εξω στους δρομους. Μαχαιρια, οπλα, ληστειες, ναρκωτικα, φονοι, ξυλοδαρμοι, αποδρασεις...Της πουτ@νας το καγκελο με αλλα λογια.. Κ εσεις τι κανετε? ΤΙΠΟΤΑ. Απ το πρωι μεχρι το βραδυ σε καφετεριες ,κλαμπ , βολτες κ με το κινητο στο χερι.. Α ρε κοιμισμενοι. Οταν θα ερθει η ωρα που θα ψαχνετε την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θα ειναι αργα τοτε..Ανοιξτε τα ματια , τ αφτια σας κ το στομα σας. Μην ειστε προβατα. Δειτε λιγο τι εχει παθει η χωρα. Αυτη η χωρα που καποτε εδωσε τα φωτα της σε ολο τον δυτικο κοσμο. Η χωρα που γεννησε τον πολιτισμο. Ξυπνα Ελληνα. Ροδιτες σοβαρευτειτε.. Μονο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ θελει το καλο της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *