επικαιρότητα

Το ΣΔΟΕ «τσίμπησε» μετά θάνατον τον επιχειρηματία που άφησε εκατομμύρια στην ΕκκλησίαΔεσμεύτηκαν οι λογαριασμού του ηλικιωμένου Ρεθυμνιώτη που άφησε την περιουσία του στην τοπική μητρόπολη,... με εντολή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.
Στην μητρόπολη του Ρεθύμνου «όδευαν» τα εκατομμύρια του ηλικιωμένου πριν παρέμβει το ΣΔΟΕ.

Το ίδιο έγινε και με τα ακίνητα που ανήκαν στον 90χρονο Γ.Τσ., όπως γράφει η Espresso, προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία του και να διασφαλίστούν τα συμφέροντα του Δημοσίου.

Το έγγραφο με το οποίο κοινοποιείται η απόφαση αναφέρει ότι προκύπτουν «αποδείξεις και βάσιμες ενδείξεις ότι έχει διαπραχθεί μεγάλης έκτασης φοροδιαφυγή, γιατί δεν έχουν δηλωθεί εισοδήματα από κινητές αξίες και έχουν αποκτηθεί εισοδήματα και περιουσιακά στοιχεία τα οποία υπερβαίνουν κατά πολύ τα δηλωθέντα».

Ο ηλικιωμένος επιχειρηματίας, που πέθανε πριν δύο περίπου μήνες, δραστηριοποιείτο στην περιοχή της παλιάς πόλης του Ρεθύμνου. Δεν είχε συγγενείς και όταν αποχώρησε από την επαγγελματική δράση ζούσε μόνος.

Το τελευταίο διάστημα, όταν φέρεται να αντιμετώπισε προβλήματα υγείας, άνθρωποι της Εκκλησίας τον φρόντισαν και το ανταπέδωσε και... με το παραπάνω, αλλά όπως φαίνεται ίσως όχι με νόμιμο τρόπο...

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δείτε επίσης

παράπονα Ρόδου

εικονογράφημα

εικονογράφημα