ροή ειδήσεων

Ούρ(ι)ος άνεμος παρέσυρε τον Κολοσσό



Κολοσσός - Νέα Κηφισιά 63-74
Επέστρεψε στις νίκες η Νέα Κηφισιά, καθώς χάρη στην εξαιρετική απόδοσή... στο δεύτερο δεκάλεπτο, την ψυχραιμία της όταν ο Κολοσσός πλησίασε στο σκορ, αλλά και τον Ούρος Ντούβνιακ , επικράτησε των Ροδιτών με 64-73 και «χάλασε» το ντεμπούτο του Αρη Λυκογιάννη.

Ο Ούρος Ντούβνιακ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της Νέας Κηφισιάς με 19 πόντους, ενώ για μια ακόμη φορά καθοριστική ήταν η συμβολή και του Δημήτρη Μαυροειδή με 15 πόντους και 13 ριμπάουντ στη νίκη της ομάδας του Ηλία Παπαθεοδώρου. Ο Τζαμέλ Χάγκινς είχε 20 πόντους για τον Κολοσσό, στον πάγκο του οποίου κάθισε για πρώτη φορά ο Αρης Λυκογιάννης.

Ο Κολοσσός ήταν πιο παραγωγικός τουλάχιστον στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και έτσι μετά από τα πέντε πρώτα λεπτά ήταν μπροστά με 11-7. Οι παίκτες του Αρη Λυκογιάννη, που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο του Κολοσσού βρήκαν τις λύσις και πήραν προβάδισμα ακόμη και με οκτώ πόντους και το 18-10 στο έβδομο λεπτό. Η Νέα Κηφισιά αντέδρασε και με ένα σερί 0-5 μείωσε σε 18-15, ενώ το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου βρήκε τον Κολοσσό να είναι μπροστά με 21-17.

Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρήκε τα πατήματά της στην δεύτερη περίοδο και αυτό χάρη στην καλή της άμυνα και έτσι κατάφερε να προσπεράσει με 26-29 στο 15ο λεπτό, έπειτα από τρίποντο του Πεσάκοβιτς. Ο Κολοσσός πέρασε εκ νέου μπροστά με 34-33 στο 18ο λεπτό, αλλά η Νέα Κηφισιά από εκεί και πέρα είχε τον απόλυτο έλεγχο και με τον Ούρος Ντούβνιακ σε θέση οδηγού έτρεξε ένα σερί 0-8 και έκλεισε το πρώτο ημίχρονο έχοντας προβάδισμα με 34-42.

Οι φιλοξενούμενοι με το «καλημέρα» της 3ης περιόδου, πέρασαν μπροστά με 14 πόντους και το 34-48, με έξι σερί πόντους του Δημήτρη Μαυροειδή. Ο Κολοσσός όμως απάντησε με ένα δικό του σερί 10-0 και πλησίασε στο σκορ, το οποίο ήταν 44-48 στο 26ο λεπτό. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου βρήκε τα περάσματα στην άμυνα του Κολοσσού και κατάφερε να ανεβάσει την διαφορά της και πάλι πάνω από τους δέκα πόντους και το 46-57 στο 28ο λεπτό. Στο τέλος της τρίτης περιόδου, οι φιλοξενούμενοι είχαν διαφορά εννέα πόντων και το 50-59.

Ο Χάγκινς με καλάθι και φάουλ μείωσε σε 53-59 στην αρχή του τελευταίου δεκαλέπτου, με την Νέα Κηφισιά να απαντά με ένα σερί 0-8 και να έχει διαφορά 14 πόντων και το 53-67. Στα μισά της περιόδου, η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου συνέχισε να έχει το προβάδισμα, το οποίο και διατηρούσε σε διψήφιο επίπεδο και το 62-72. Στα εναπομείναντα πέντε λεπτά, οι δύο ομάδες ήταν άστοχες, με τη Νέα Κηφισιά να επιστρέφει στις νίκες, παίρνοντας το διπλό μέσα στην Ρόδο με 63-74.

Δεκάλεπτα: 21-17, 34-42, 50-59, 63-74

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *