ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άρπαζε χρήματα από δικαστήρια και δημόσιες υπηρεσίες



«Κύκνειο άσμα» του δράστη ήταν η κλοπή χρημάτων και προσωπικών εγγράφων... από τα γραφεία δυο υπαλλήλων του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου, την περασμένη Δευτέρα

Όποιος έβλεπε το νεαρό που μπαινόβγαινε στα δικαστήρια της Ρόδου και στα γραφεία δημοσίων υπηρεσιών, θα σκεφτόταν ότι ήταν μάρτυρας σε δίκη ή συναλλασσόμενος που έψαχνε να βρει άκρη για προσωπική του υπόθεση. Κανείς δεν φανταζόταν, όμως, ότι ήταν... κοινός κλέφτης!


Μόνο όταν τον τσάκωσαν στα πλαίσια του αυτοφώρου οι άνδρες της Ασφαλείας, αποκαλύφθηκε η δραστηριότητα του 27χρονου «μακρυχέρη» που δρούσε τις τελευταίες πέντε ημέρες. «Κύκνειο άσμα» του ήταν η κλοπή χρημάτων και προσωπικών εγγράφων από τα γραφεία δυο υπαλλήλων του Δικαστικού Μεγάρου Ρόδου, την περασμένη Δευτέρα, για την οποία συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι, με τον ίδιο τρόπο, είχε κλέψει την περασμένη Παρασκευή χρήματα και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα από το γραφείο ενός υπαλλήλου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, ενώ μια ημέρα νωρίτερα είχε «σηκώσει» ένα ποδήλατο από μια καφετέρια στην πόλη της Ρόδου και είχε αρπάξει διάφορα προσωπικά αντικείμενα από ένα Ι.Χ. σταθμευμένο αυτοκίνητο το οποίο βρήκε ξεκλείδωτο! Η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου άσκησε στον 27χρονο δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *