ροή ειδήσεων

Σεισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Καταγγελίες-βόμβα Μαρινάκη κατά Ανδριανού και Μελισσανίδη - Επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων


Αρμαγεδδών χτυπάει το ελληνικό ποδόσφαιρο μετά το έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο της Σούπερ Λίγκ...
που έγινε μετά τη δολοφονική επίθεση στον αναπληρωτή πρόεδρο της ΚΕΔ, κ. Ζωγράφο, ο οποίος νοσηλεύεται και τις επόμενες ημέρες θα χειρουργηθεί.

Σύμφωνα με τα πρακτικά της έκτατης συνεδρίασης, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπέλυσε μύδρους κατά πάντων, γεγονός που αναμένεται να προκαλέσει σεισμό στο πολύπαθο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κ. Μαρινάκης έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση κατά του κ. Ζωγράφου και τον χαρακτήρισε πολύ τυχερό που ζει.

Όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρινάκης, τον τελευταίο καιρό το θύμα της δολοφονικής επίθεσης είχε δεχθεί πολλές επιθέσεις από μέσα ενημέρωσης για ορισμούς διαιτητών της Football League. Άφησε σαφέστατες αιχμές, λέγοντας πως αναβλήθηκε το παιχνίδι Παναχαϊκή-ΑΕΚ μόνο και μόνο γιατί δύο παίκτες της Ένωσης παίζουν στην Εθνική Ομάδα και όχι για το Πολυτεχνείο.

Στη συνέχεια ακολούθησε η ολομέτωπη επίθεση κατά του κ. Μελισσανίδη για τον οποίο φέρεται να είπε χαρακτηριστικά: Ο κύριος Μελισσανίδης που ηγείται της ΑΕΚ, χωρίς να φαίνεται στα χαρτιά, αλλά όλοι μας ξέρουμε ότι κάνει κουμάντο, δεν το κρύβει κιόλας, πήρε τηλέφωνο τον πρόεδρο της ΕΠΟ και του ζήτησε να διαιτητεύσουν τέσσερις συγκεκριμένοι διαιτητές το παιχνίδι Παναχαϊκή-ΑΕΚ. Οι οποίοι είναι ο κύριος Καρυοφίλλης, ο κύριος Τσίλος, ο κύριος Τίκας και ο κύριος Σοσώνης. Τώρα που μπορεί να βρει το θράσος ένας παράγοντας να ζητήσει ορισμούς, αυτό είναι δουλειά της Δικαιοσύνης να το βρει".

Σύμφωνα πάντα με τα πρακτικά της Σούπερ Λίγκ ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον κ. Μελισσανίδη πως τηλεφώνησε στον κ. Ζωγράφο από το γραφείο του και τον απείλησε "ότι θα τον κάνει και θα τον δείξει". Όπως ισχυρίστηκε ο ισχυρός άντρας του Ολυμπιακού, ο κ. Μελισσανίδης τηλεφώνησε στον κ. Ζωγράφο άλλες 15 φορές από συγκεκριμένο νούμερο το οποίο ανήκει στην εταιρεία του καταλήγοντας να πει πως "τελικά ο ορισμός ήταν διαφορετικός".

Συνεχίζοντας τις βόμβες ο κ. Μαρινάκης κατηγόρησε τον κ. Μελισσανίδη ότι τηλεφώνησε και στον πρόεδρο της ΕΠΟ και τον απείλησε, λέγοντάς του ότι "κατά 95% εγώ το παιχνίδι θα το αναβάλω". Και τότε μέσα στα γραφεία της Λίγκας, ο κ. Μαρινάκης εμμέσως κατηγόρησε για εμπλοκή στο θέμα την αστυνομία και τον υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Ανδριανού, λέγοντας χαρακτηριστικά: "μετά από λίγο είδαμε ότι το παιχνίδι αναβλήθηκε! Με τη συνεργασία Αστυνομίας και του κυρίου Ανδριανού".

Ο κ. Μαρινάκης δεν έμεινε μόνο σε αυτές τις καταγγελίες, αλλά συνέχισε λέγοντας πως φέτος σε δύο παιχνίδια της Football League στο Αχαρναϊκός-ΑΕΚ και στο ΑΕΚ-Απόλλων μπήκαν φίλαθλοι μέσα στο γήπεδο, μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πίεζαν διαιτητές και αντιπάλους παίκτες "μόνο και μόνο για να νικήσει η ΑΕΚ", καταλήγοντας πως οι ποινές ήταν γελοίες για αυτά τα περιστατικά.

Οι πρωτόγνωρες καταγγελίες του προέδρου του Ολυμπιακού συνεχίστηκαν για τον κ. Μελισσανίδη, για τον οποίο φέρεται να είπε πως "ο κ. Μελισσανίδης πήρε τον κ. Τσαχειλίδη, που όριζε τους διαιτητές της Γ Εθνικής και τον απείλησε και την επόμενη μέρα ο κύριος Τσαχειλίδης έφαγε ξύλο. Μετά από λίγο καιρό αποχώρησε. Το ίδιο έγινε με τον κύριο Κουρίδη, ενώ απειλές είχαμε από τον κύριο Μελισσανίδη και στον Πρόεδρο της ΕΠΣ Τρικάλων για ένα διαιτητή του".

Αφήνοντας καταγγελίες για τις αστυνομικές αρχές, σημείωσε πως για όλα αυτά υπάρχουν καταγγελίες και θα πρέπει να μπει μία τελεία, ώστε να ξεκαθαρίσει "ποιοί είναι οι πραγματικά βρώμικοι στο ελληνικό ποδόσφαιρο".

Αναβλήθηκαν όλοι οι αγώνες επ' αόριστον

Οι ραγδαίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο μετά τη δολοφονική επίθεση κατά του Χριστόφορου Ζωγράφου προκάλεσαν και την αντίδραση της ΕΠΟ, που αποφάσισε την επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *