επικαιρότητα

«Ερχεται» η προκήρυξη για 200 προσλήψεις στο ΕΚΑΒ - θέσεις στη ΡόδοΣτις αρχές Ιανουαρίου 2015 αναμένεται να εκδοθεί από το ΑΣΕΠ... η μεγάλη προκήρυξη του ΕΚΑΒ για την κάλυψη 200 θέσεων για Διασώστες-Πληρώματα Ασθενοφόρων με σειρά προτεραιότητας.

Οι πόλεις που θα συγκεντρώσουν τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Κέρκυρα, η Σπάρτη και η Ρόδος.

Οι κατάλληλοι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου-Διασώστης» του ΙΕΚ ΕΚΑΒ ή αντίστοιχης ειδικότητας σχολής του εσωτερικού ή εξωτερικού.

Σε περίπτωση έλλειψης υποψηφίων με τα συγκεκριμένα προσόντα, επιτρέπεται η πρόσληψη υποψηφίων με απολυτήριο τίτλο Λυκείου ή άλλο ισότιμο τίτλο σχολικής μονάδας της ημεδαπής ή αλλοδαπής και βεβαίωση Επαγγελματικής Κατάρτισης του Ι.Ε.Κ. ΕΚΑΒ της ειδικότητας «Πλήρωμα Ασθενοφόρου - Διασώστης».

Στο μεταξύ, βρίσκεται σε ισχύ η υπουργική απόφαση, σύμφωνα με την οποία 14 εκ των θέσεων αφορά αποκλειστικά άτομα ειδικών κατηγοριών, τα οποία προστατεύονται από τον Νόμο 2643/1998, με αποτέλεσμα ο τελικός αριθμός της προκήρυξης να αντιστοιχεί σε 186 θέσεις.

Ειδικότερα, θα καλυφθούν τέσσερις θέσεις ΑμΕΑ και τέσσερις Τριτέκνων και από δύο θέσεις Πολύτεκνων και Εθνικής Αντίστασης. Από μία θέση αντιστοιχεί στις ειδικές κατηγορίες Εμμεσης ΑμΕΑ, δηλαδή σε άτομο που έχει στην οικογένειά του άτομο με ειδικές ανάγκες, και Αναπήρων Πολέμου και τέκνα τους.

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά