ροή ειδήσεων

Πτώχευσε το ρωσικό γραφείο Akris



Μία νέα πτώχευση ταλανίζει τη ρωσική εξερχόμενη ταξιδιωτική αγορά,... αυτή του ταξιδιωτικού γραφείου Akris, το οποίο έπειτα από 23 χρόνια δραστηριότητας στο Noβοσιμπίρσκ ανέστειλε τη δραστηριότητά του.

Η πτώχευση του Ρωσικού ταξιδιωτικού γραφείου επηρέασε τις διακοπές περίπου 1.400 Ρώσων τουριστών. Κάποιοι εξ’ αυτών τη στιγμή της πτώχευσης βρίσκονταν για διακοπές με πακέτα του γραφείου στην Ταϊλάνδη και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ρωσικά Μέσα Ενημέρωσης το ταξιδιωτικό γραφείο είχε πραγματοποιήσει πωλήσεις έως και τον Απρίλιο του 2015. Υπό το εμπορικό σήμα Akris λειτουργούσαν δύο εταιρείες το Akris Ιntourist και το Αkris Travel.

Σύμφωνα, πάντως, με τις εκτιμήσεις του Ρωσικού συνδέσμου τουρ οπερέιτορ, δεν αναμένεται πτώχευση άλλου μεγάλου τουριστικού οργανισμού, ενώ τυχόν πτωχεύσεις περιφερειακών ταξιδιωτικών γραφείων δεν θα έχουν ευρύτερες επιπτώσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο κύκλος των πτωχεύσεων ταξιδιωτικών γραφείων στη Ρωσία ξεκίνησε στα μέσα Ιουλίου και συνεχίσθηκε με αμείωτη ένταση τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο. Η ρωσική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει στη ψήφιση νομοσχεδίου που θα βάζει αυστηρότερους κανόνες στα ταξιδιωτικά γραφεία στη κατεύθυνση της προστασίας των τουριστών σε περιπτώσεις πτωχεύσεων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *