ροή ειδήσεων

Η Ελληνίδα κόρη Κροίσου που "ξελόγιασε" τον Μπιλ Κλίντον και χώρισε τον εγγονό του Νίξον



Ποια είναι η Andrea Κατσιματίδη που φωτογραφήθηκε γεμάτη υπερηφάνεια... δίπλα στον πρώην πλανητάρχη (Pics)

Ευχαριστήριο δείπνο παρέθεσε το ζεύγος Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον για τη συγκέντρωση 241 εκατομμυρίων δολαρίων για λογαριασμό του Clinton Foundation. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν προορίζονται για ανθρωπιστική βοήθεια σε 37 χώρες του κόσμου.


Ανάμεσα στους δωρητές ήταν και ο ομογενής επιχειρηματίας Τζον Κατσιματίδης με την οικογένειά του. Πρόκειται για τον Νισύριο εκατομμυριούχο ο οποίος ήταν υποψήφιος για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων για τις δημοτικές εκλογές στη Νέα Υόρκη.

Μαζί με τον Τζον Κατσιματίδη ήταν η συζυγός του, Margo και η κόρη του, Andrea με την οποία φωτογραφήθηκε γεμάτος περηφάνια ο πρώην πλανητάρχης.






Φωτογραφία που θυμίζει κάτι από... Μόνικα.






Σημειώνεται ότι η Andrea είχε παντρευτεί τον Christopher Nixon Cox, εγγονό του προέδρου Nixon, με τον οποίο όμως χώρισε πρόσφατα.
Η επιχειρηματική "αυτοκρατορία" του Τζον Κατσιματίδη

"To 1949 οι γονείς μου μετανάστευσαν (σ.σ. στις ΗΠΑ από τη Νίσυρο) αναζητώντας μια καλύτερη ζωή. Οπως τόσοι πολλοί μετανάστες, έφθασαν στην πόλη μας (σ.σ τη Νέα Υόρκη) με ελάχιστα χρήματα στην τσέπη και γνωρίζοντας μόνο λίγες λέξεις αγγλικά. Ηρθαν όμως με πολλές ελπίδες και την επιθυμία να δουλέψουν σκληρά για να μου προσφέρουν τις ευκαιρίες που δεν είχαν οι ίδιοι.

Εγκατασταθήκαμε στο Χάρλεμ και ο πατέρας μου (σ.σ. πρώην φαροφύλακας) βρήκε δουλειά ως βοηθός σερβιτόρου ενώ η μητέρα μου έμεινε σπίτι να με φροντίζει. Ήμασταν φτωχοί και οι καιροί ήταν δύσκολοι… Σήμερα, 64 χρόνια αργότερα, ανακοινώνω επισήμως την υποψηφιότητά μου για δήμαρχος της Νέας Υόρκης.

Μπαίνω στην κούρσα ως βέρος Νεοϋορκέζος. Μεγάλωσα σ' αυτές τις γειτονιές, μορφώθηκα στα δημόσια σχολεία τους και άνοιξα ένα μικρό παντοπωλείο με πελατεία τους κατοίκους τους".

Με αυτά τα λόγια ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις εκλογές για τη δημαρχεία της Νέας Υόρκης ο ελληνοαμερικανός δισεκατομμυριούχος Τζον Κατσιματίδης. Μια προσπάθεια πάντως που δεν είχε στεφθεί με επιτυχία.






Ο Τζον Κατσιματίδης, πατέρας της Andrea, είναι ιδιοκτήτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του επιχειρηματικού ομίλου "Red Apple" και της γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ Gristedes. Ελέγχει ακόμα την εταιρεία Real Estate Red Apple Group, η οποία διαθέτει επενδυτικό χαρτοφυλάκιο 700.000.000 - 800.000.000 σε ακίνητα. Η περιουσία του πέρυσι ξεπερνούσε τα 3 δισ. δολάρια.

Ο ομογενής Κροίσος έχει κάνει μεγάλες επενδύσεις και στην ενέργεια, έχοντας στην κατοχή του τη United Oil και ένα δίκτυο περίπου 400 πρατηρίων υγρών καυσίμων με την επωνυμία Kwik-Fill στη Νέα Υόρκη, στην Πενσιλβάνια και στο Οχάιο.

Επίσης είναι ιδιοκτήτης της United Air Fleet, η οποία μετρά 40 αεροσκάφη. Οι επιχειρήσεις του καταγράφουν πωλήσεις μεγαλύτερες των τριών δισ. δολαρίων και απασχολεί περισσότερους από 8.000 εργαζομένους.

Και η κόρη του:






Με τον πρώην άντρα της, εγγονό του Νίξον:




news247

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/12/14 22:03

    Είναι πασιφανές ότι τα μόνα "προσόντα" που διαθέτει είναι τα "μπαλόνια" της που δεν ξέρουμε και αν είναι 100% δικά της ή από σιλικόνη. Οσο για τους Αμερικάνους πολιτικούς είναι γνωστό πόσο υποφέρουν από την παραπάνω "στέρηση" μπαλονιών των δικών τους συζύγων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *