ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ
Παρελθόν από τον Κολοσσό αποτελεί ο Ζβόνκο Μπούλιαν... με τον Κροάτη φόργουορντ να αποχωρεί από την ομάδα της Ρόδου. Ο Μπούλιαν πρόλαβε να παίξει σε 10 παιχνίδια έχοντας 9,2 πόντους και 4,8 ριμπάουντ.
Η ανακοίνωση της ομάδας της Ρόδου αναφέρει: «Η ΚΑΕ Κολοσσός H Hotels ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον καλαθοσφαιριστή Ζβόνκο Μπούλιαν.
Ο Κροάτης φόργουορντ ήρθε στην ομάδας μας το φετινό καλοκαίρι και αγωνίστηκε για δέκα παιχνίδια στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ».
Τον Σωτήρη Μανωλόπουλο θέλει να εντάξει στο έμψυχο δυναμικό της η ομάδα μπάσκετ του Κολοσσού Ρόδου στη θέση του Ζβόνκο Μπούλιαν, μετά τη σημερινή αποδέσμευση του τελευταίου.
Ο τεχνικός των «θαλασσί», Άρης Λυκογιάννης, θεωρεί πως ο 27χρονος φόργουορντ του Άρη μπορεί να προσφέρει και ήδη η διοίκηση των Ροδιτών ξεκίνησε επαφές για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.
Ο Μανωλόπουλος έχει αγωνιστεί μόλις σε 4 αγώνες με τη φανέλα του Άρη φέτος έχοντας μέσο όρο συμμετοχής 5,4 λεπτά και στον Κολοσσό υπάρχει αισιοδοξία πως είναι θέμα χρόνου η επιστροφή του Μανωλόπουλου στο «σμαραγδένιο νησί».
Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος είχε φορέσει τη φανέλα του Κολοσσού τη διετία 2009-2011.
Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου
Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του χωρίς να τις υιοθετούμε.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές και η ταυτότητα τους είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.