επικαιρότητα

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ! Ο ΕΝΦΙΑ πετάει... τα αγγελούδια από το "Χαμόγελο του Παιδιού" στον δρόμο! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ!


Σοβαρότατο πλήγμα στη ρευστότητα του «Χαμόγελου του Παιδιού» ....προκαλεί ο υπέρογκος ΕΝΦΙΑ, ύψους 80.000 ευρώ, που παρακρατήθηκε από τον Οργανισμό για τις προστατευμένες δομές στις οποίες μεγαλώνουν τα παιδιά που έπρεπε να απομακρυνθούν από τη φυσική τους οικογένεια προκειμένου να ξεφύγουν από το «τέρας» της κακοποίησης.

Ως αποτέλεσμα, το «Χαμόγελο» στερείται ζωτικών κονδυλίων που προορίζονται αποκλειστικά για τη στήριξη των παιδιών τα οποία δεν στάθηκαν τυχερά στη ζωή τους και έχουν ανάγκη μιας δεύτερης οικογένειας.
Παρότι έγινε από το υπουργείο Οικονομικών διορθωτική πράξη και η αρχική φορολογική απαίτηση για τον ΕΝΦΙΑ μειώθηκε στις 33.000 ευρώ, οι γραφειοκρατικές διαδικασίες δεν επιτρέπουν να γίνει επιστροφή του υπόλοιπου ποσού και παραμένει άγνωστο αν ο συμψηφισμός στον οποίο θα προβεί τελικά η εφορία θα γίνει γρήγορα ώστε να καλυφθούν από τα χρήματα οι νέες υποχρεώσεις του «Χαμόγελου».
Όπως αναφέρει ο «Ελεύθερος Τύπος», σε επικοινωνία της εφημερίδας με οικονομικές υπηρεσίες του Οργανισμού, οι τελευταίες εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους για το αν ο συμψηφισμός θα γίνει μέσα στο τρέχον έτος ή θα παγώσει υποχρεωτικά μέχρι τον Απρίλιο του 2015, οπότε το «Χαμόγελο» θα αναγκαστεί να βάλει ξανά βαθιά το χέρι στην τσέπη (των περιορισμένων κονδυλίων του) για να πληρώσει άλλες υποχρεώσεις.

gkourou.com

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά