επικαιρότητα

ΡΟΔΟΣ: ΛΗΣΤΕΨΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝΣε κατάσταση σοκ βρίσκεται οικογένεια στην Ιαλυσό Ρόδου,... αφού ληστές τους άδειασαν το σπίτι την ώρα που κοιμόντουσαν.


Οι διαρρήκτες μπήκαν από την μπαλκονόπορτα και δεν άφησαν τίποτα. Άρπαξαν ηλεκτρικές συσκευές (τηλεόραση, υπολογιστές και καφετιέρες)χρυσαφικά και ποσό που αγγίζει τις 2000 ευρώ (1500 δολάρια και 600 ευρώ).

Το συγκλονιστικό της υπόθεσης είναι πως το ζευγάρι με το παιδί τους ήταν στο σπίτι την ώρα της ληστείας αλλά δεν κατάλαβαν τίποτα.

Μόλις ξύπνησαν αντίκρισαν ένα άδειο σπίτι. Σε κατάσταση σοκ, ο πατέρας έγραψε στην σελίδα του στο Facebook:

«Σ Ο Κ .. προσπαθώ ακόμα να συνέλθω. Κλέφτες στο σπίτι μας χτες τα χαράματα. Δεν άφησαν τίποτε από ηλεκτρονικές συσκευές υπολογιστές, κοσμήματα, χρήματα, κάρτες τραπεζών, ψηφιακές φωτογραφικές, Τηλεόρασης, τάμπλετ, ακόμα και ρούχα και παπούτσια του γιού μου!

Η επέμβαση της αστυνομίας ήταν άμεση αλλά είχαν διαφύγει. Έμεινε η πικρή γεύση αλλά και η χαρά ότι δεν πείραξαν κανένα μας και περισσότερο τον μικρό μου γιό. Να μην τύχει σε άνθρωπο».

Το ευτυχές της υπόθεσης είναι πως η οικογένεια δεν κινδύνευσε ούτε στιγμή. Η αστυνομία βρίσκεται στην αναζήτηση των δραστών.

newsbomb.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

S M S

Αναγνώστης: Λεωφορείο της γραμμής... Τι παρατηρήτε?

M M S

M M S

Μετάφραση

παράπονα Ρόδου
1 εικόνα 1000 λέξεις στο Instagram!
Δείτε επίσης