ροή ειδήσεων

Δικαστικές κόντρες στη Ρόδο για μια Harley!



Ολα γίνονται για μία... εξάτμιση
Σε δυο στρατόπεδα έχει χωριστεί μια γειτονιά στη Ρόδο εξ αιτίας της… εξάτμισης μιας μοτοσυκλέτας Harley Davidson που ξεσηκώνει τους κατοίκους σε ώρες κοινής ησυχίας! Από τη μια βρίσκονται τέσσερις κάτοικοι που προσέφυγαν με αγωγή στο Μονομελές Πρωτοδικείο κι από την άλλη το ζευγάρι των ιδιοκτητών της θρυλικής μηχανής.

Οι τέσσερις ζητούν αποζημίωση ύψους 80.000 ευρώ για βλάβες που υπέστησαν από τον θόρυβο της εξάτμισης της μοτοσυκλέτας, την οποία ο ιδιοκτήτης μπαρ γείτονάς τους… μαρσάρει όταν παρκάρει σε παρακείμενο ακάλυπτο χώρο, μεταξύ 4:30 και 6:00 τα ξημερώματα και μεταξύ 15:00 και 17:30 το απόγευμα, προκαλώντας ηχορύπανση όταν εκείνοι αναπαύονται! Η «κόντρα», όπως αποκαλύπτει η dimokratiki, κρατάει σχεδόν δυο χρόνια!

Όταν οι ενοχλημένοι περίοικοι απευθύνθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, εκείνος κάλεσε για συστάσεις τον ιδιοκτήτη της μηχανής στις 13 Ιανουαρίου του 2013. Προσωρινά συνετίστηκε, όμως δεν άργησε να αρχίσει ξανά να ενοχλεί τη γειτονιά και οι αντίδικοι του κοινοποίησαν εξώδικη διαμαρτυρία στην οποία –όπως υποστηρίζουν- αντέδρασε εκδικητικά μαρσάροντας ακόμη εντονότερα τη μοτοσυκλέτα!

Η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που υπέβαλαν οι γείτονες –κάποιοι από τους οποίους είναι ηλικιωμένοι και ασθενείς- έγινε δεκτή και του απαγορεύθηκε να χρησιμοποιεί την μοτοσυκλέτα ώρες κοινής ησυχίας και σε απόσταση 30 μέτρων από τα σπίτια τους. Αν δεν συμμορφωθεί, απειλείται με χρηματική ποινή ύψους 300 ευρώ και προσωπική κράτηση ενός μηνός.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *