ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Στήριξη ουσίας (photos)



Τις έντονες κοινωνικές ευαισθησίες τους απέδειξαν για ακόμα μία φορά στον Κολοσσό Ρόδου, στηρίζοντας την Κική Τσακίρη...

Συγκεκριμένα, οι νησιώτες κυκλοφόρησαν στο Βενετόκλειο, στον πρόσφατο αγώνα τους με ταΤρίκαλα BC στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League, το ημερολόγιο της συμπατριώτισσάς τους που πάσχει από πλάγια μυοατροφική σκλήρυνση. Το ημερολόγιο, που τιτλοφορείται «Η φροντίδα της αγάπης», διατίθεται και από τα γραφεία της ΚΑΕ, στην πλατεία Βρούχου, για όσους επιθυμούν να το προμηθευτούν.

Η ανακοίνωση: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί ο Κολοσσός H Hotels στήριξε το ημερολόγιο 2015 με τίτλο «Η φροντίδα της αγάπης», της ξεχωριστής συμπατριώτισσάς μας Κικής Τσακίρη, που είναι πρότυπο του αγώνα για επιβίωση. Η Κική Τσακίρη πάσχει από πλάγια μυοατροφική σκλήρυνση και είναι από το 2000 καθηλωμένη σε αναπηρικό καροτσάκι. Το μόνο που μπορεί να κουνήσει η Κική Τσακίρη είναι τα μάτια της. Η ασθένειά της είναι η ίδια με εκείνη του Στίβεν Χόκινγκ. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που στήριξαν το όμορφο σε περιεχόμενο ημερολόγιο. Όσοι επιθυμούν να το βρουν να τηλ. στο γραφείο της ομάδας 2241022261».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *