επικαιρότητα

Με τα μάτια ενός παιδιού: Ένα συγκινητικό βίντεο για όλους τους γονείς! [video]


Το γαλλικό ίδρυμα Noemi, για παιδιά με αναπηρία, κάλεσε πρόσφατα γονείς με τα παιδιά τους... για να συμμετέχουν σε ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι. Χωρισμένοι μεταξύ τους με ένα παραπέτασμα, για να μη βλέπει ο ένας τον άλλον, παιδί και γονιός έπρεπε να μιμηθούν τις γκριμάτσες ανθρώπων που προβάλλονταν σε μια τεράστια οθόνη μπροστά τους. Η πορεία του «παιχνιδιού» θα σας συγκινήσει.

Γονείς και παιδιά παρακολουθούν διάφορους ανθρώπους και επαναλαμβάνουν τις αλλόκοτες ή αστείες γκριμάτσες τους. Όταν, όμως, έρχεται η ώρα να δουν ένα παιδί με αναπηρία στην οθόνη, οι γονείς έρχονται σε δύσκολη θέση. Όχι, όμως, και τα παιδιά. Γιατί τα παιδιά δεν κάνουν διακρίσεις.

Δείτε το βίντεο:Σκοπός του παραπάνω βίντεο, όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι του ιδρύματος, είναι να παρακινήσει όλους μας να βλέπουμε τα άτομα με ειδικές ανάγκες σαν φυσιολογικούς ανθρώπους, χωρίς να τα λυπόμαστε ή να κοιτάζουμε αλλού, αλλά με σεβασμό στην αξιοπρέπεια και την ευτυχία τους.

Πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Πριν λίγο δέχτηκα επίθεση από 2 ατομα πατέρα γιο διότι είπα στον πατέρα ότι είναι παράνομο να έχει το σκυλί του στον δρόμο και να οδηγάς με το αμάξι κρατώντας με σκοινί και κάλεσε τα παιδιά του και κατόπιν αυτού πατέρας και γιος μου έκαναν αυτο εγινε στο φαληρακι πηγαίνοντας για να παραλάβω που σχολουσε απο ξενοδοχείο και τον ειδα να μπαίνειπρος γυμνιστές επίθεση και ο γιος με χτύπησε με μπουνιά στο αυτί

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά