ροή ειδήσεων

Νέα ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ γκάφα από τον ΓΑΠ! Υποψήφιος του κόμματός του πήγε να ψηφίσει και έπαθε... ΣΟΚ! Δείτε το γιατί!


Ο εικονιζόμενος άντρας έγινε θέμα συζήτησης στην πόλη και όχι μόνο...
- Μπορεί να περίμενε πως και πως τις εκλογές, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν όπως φανταζόταν...

Υποψήφιος βουλευτής χωρίς ούτε μια ψήφο υπήρξε μετά την καταμέτρηση όλων των ψηφοδελτίων. Ο Σωτήριος Ζαρχανής, ο οποίος στις εκλογές υπήρχε στις λίστες ως ανεξάρτητος υποψήφιος και στο 100% της καταμέτρησης των ψήφων δεν συγκέντρωσε ούτε μία ψήφο από τους 83.558 πολίτες που ψήφισαν στη περιφέρεια του. Ούτε καν την ψήφο του...


Ο υποψήφιος βουλευτής είχε παρουσιαστεί στις αρχές Ιανουαρίου από το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών ως υποψήφιος βουλευτής μαζί με τους Βαϊόπουλο, Ντράχα και Νταρακλίτση. Ωστόσο, όπως τόνισε ο Σωτήριος Ζαρχανής υπήρξε μπέρδεμα και έτσι κατέβηκε ανεξάρτητος.

Συγκεκριμένα, το όνομα του Ζαρχανή Σωτήρη απουσίαζε από το ψηφοδέλτιο του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. καθώς όπως τονίστηκε από τον ίδιο, προφανώς από αθρώπινη αβλεψία, δεν προστέθηκε στην σχετική λίστα του Κινήματος με τους υποψηφίους Βουλευτές κι έτσι ο Άρειος Πάγος ενέκρινε την συμμετοχή του υποψηφίου βουλευτή στις εκλογές αλλά ως μεμονωμένου υποψηφίου.

Το λάθος εντοπίστηκε σε μη αναστρέψιμη χρονικά στιγμή, με αποτέλεσμα να μην μπορεί ο Κος Ζαρχανής να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Έτσι στην περίπτωση που επιθυμούσε να είναι υποψήφιος για τις βουλευτικές εκλογές θα έπρεπε να γίνει με δικό του ψηφοδέλτιο.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *