ροή ειδήσεων

Ρόδος: Στη φυλακή για χασίς και κλεμμένες αρχαιότητες



Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης δέκα ετών στον κατηγορούμενο,... που είχε συλληφθεί στις 6 Οκτωβρίου στα Καλαβάρδα Βαριά «καμπάνα» χτύπησε το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου για έναν 52χρονο χασισοκαλλιεργητή που και ναρκωτικά διακινούσε και αρχαιότητες που είχαν κλαπεί από αρχαιολογικό χώρο της Ρόδου είχε στην κατοχή του.

Το δικαστήριο επέβαλε ποινή κάθειρξης δέκα ετών στον κατηγορούμενο, που είχε συλληφθεί στις 6 Οκτωβρίου στα Καλαβάρδα από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε και διακινούσε μεγάλες ποσότητες χασίς. Πράγματι, στην αυλή του είχαν βρεθεί πολλά δενδρύλλια κάνναβης που προόριζε για αποξήρανση, συσκευασίες με ένα κιλό και 800 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας.

Όμως, στο σπίτι είχε βρεθεί ένα πλήθος από αρχαία αντικείμενα, μεταξύ των οποίων 212 νομίσματα, που εξετάστηκαν από αρχαιολόγους και διαπιστώθηκε ότι προέρχονταν από την αρχαιολογική ζώνη της Καμείρου στην οποία ο 52χρονος έκανε λαθρανασκαφές χωρίς να γίνει αντιληπτός.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *