ροή ειδήσεων

Παύλος Γεωργιάδης: Ο Ελληνας επιχειρηματίας που κατέκτησε την Ευρώπη! Δείτε πως


Ένας από τους 15 νικητές του φετινού διαγωνισμού καινοτομίας «Smart Living Challenge»... που πραγματοποιήθηκε στο «Σουηδικό Ινστιτούτο», είναι ο Παύλος Γεωργιάδης, συνιδρυτής της νεοφυούς
επιχείρησης (start-up) «We Deliver Taste», όπως αναφέρει σχετικό έγγραφο της πρεσβείας μας, στη Στοκχόλμη.
Ο εν λόγω διαγωνισμός σχεδιάστηκε για να δημιουργήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες και ιδέες που προωθούν λύσεις αειφόρου διαβίωσης μέσα στα αστικά περιβάλλοντα. Πρόκειται για προϊόντα, υπηρεσίες και λύσεις οι οποίες δύνανται να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στις μεγάλες πόλεις.
Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε από το Σουηδικό Ινστιτούτο και το «Munktell Science Park» σε περισσότερες από 120 χώρες και φιλοξενήθηκε επίσης στην Ελλάδα από την Πρεσβεία της Σουηδίας σε συνεργασία με το δίκτυο «Impact Hub Athens».
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους στη Σουηδία, κατά το διάστημα 6-12 Δεκεμβρίου, οι διακριθέντες του διαγωνισμού έλαβαν μέρος σε επιμορφωτικά σεμινάρια και είχαν συναντήσεις με ορισμένους εκ των σημαντικότερων φορέων καινοτομίας της χώρας προκειμένου να διερευνηθούν δυνατότητες συνεργασίας.
Όσον αφορά στην ελληνική διάκριση, σημειώνεται ότι το start-up «We Deliver Taste» είναι μία εταιρεία συμβουλευτικών υπηρεσιών που συνδέει τη γεωργία με την γαστρονομία. Επίσης, δημιουργεί επιχειρηματικές λύσεις μέσα από καινοτόμες ιδέες σχετικά με την εστίαση, την ανάπτυξη προϊόντων και τη διαχείριση αλυσίδων διανομής τα οποία βασίζονται στη διευκόλυνση της επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ παραγωγών και καταναλωτών. Συνδέει παραγωγούς με καταναλωτές μέσα από καινοτόμες πλατφόρμες απ' ευθείας εμπορίου, κάνοντας χρήση των δυνατοτήτων της συνεργατικής κατανάλωσης και της οικονομίας του διαμοιρασμού. Σημειώνεται ότι περίπου 300 συμμετοχές υπήρξαν συνολικά στο διαγωνισμό καινοτομίας.
Στην εκδήλωση στο σουηδικό ινστιτούτο παρέστησαν επιχειρηματικοί φορείς, εκπρόσωποι πρεσβειών, ενώ την Πρεσβεία Ελλάδος στη Σουηδία Στοκχόλμης εκπροσώπησαν ο διευθύνων του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων Στ. Σταυράκος και η προϊσταμένη του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας Στοκχόλμης Ελευθερία Σπηλιωτακοπούλου.

iefimerida.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *