επικαιρότητα

Καλάζνικοφ και τμήμα από αντιαρματικό στο σπίτι του Ξηρού. Ετοίμαζε χτύπημα!Βαρύ οπλισμό έκρυβε στην Ανάβυσσο ο καταζητούμενος τρομοκράτης...
Σε ποιες επιθέσεις έχει χρησιμοποιηθεί RPG στο παρελθόν;
Βαρύ οπλισμό φαίνεται πως έκρυβε ο καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, στο σπίτι όπου συνελήφθη το απόγευμα του Σαββάτου στην Ανάβυσσο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την εξονυχιστική έρευνα της αστυνομίας - που πάντως δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί επισήμως - στο σπίτι, που προφανώς χρησιμοποιούσε και ως γιάφκα ο Ξηρός, εντοπίστηκε ένα τμήμα αντιαρματικού όπλου RPG καθώς και επτά όπλα τύπου καλάζνικοφ. Στην αυλή του σπιτιού βρίσκονται πολλά σακιά με άμμο, τα οποία εξετάζεται εάν θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε κάποια επίθεση. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκε και εκρηκτική ύλη.

Επίσης, οι αστυνομικοί εντόπισαν ένα σφραγισμένο κουτί διαστάσεων ενός μέτρου επί 50 εκατοστά, το οποίο μεταφέρεται στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ, ώστε να ανοιχθεί.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και γίνονται με εξαιρετική επιμέλεια, καθώς πριν από την συλλογή των στοιχείων, στο χώρο μπαίνει πρώτη η ομάδα εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι ο καταζητούμενος τρομοκράτης ετοίμαζε μεγάλο χτύπημα χωρίς κανείς να μπορεί να πει ακόμα ποιος ακριβώς ήταν ο στόχος του και ποιο το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης της επίθεσης.

Παλαιότερα σε επιθέσεις τρομοκρατών, έχει γίνει γνωστό ότι είχε επιχειρηθεί από τους τρομοκράτες η χρήση RPG στην επίθεση κατά των γραφείων της Νέας Δημοκρατίας, αλλά και στα γραφεία της Μερσεντές στη Μεταμόρφωση.

πηγή

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ο καθηγητής που μιλησε στην εκπομπη " Επιλογες" της ΕΡΤ 1 για την δολοφονία της Ελενης, είναι το λιγότερο που μπορώ να πω αχάριστος. Η Κοινωνία της Ρόδου ποναει και το βλέπουμε καθημερινά σε συζητήσεις μεταξυ μας αλλά και στα ΜΚΔ. Τα λόγια του προσβάλουν τον Ροδιακη λαό.

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά