ροή ειδήσεων

«Σφαγή» προμηνύεται στο ψηφοδέλτιο της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα. «Σφήνα» και ο Βαλάντης



Mαύρη... μαυρίλα έχει πλακώσει, τελευταίως στη Συγγρού.... με την κατάρτιση των ψηφοδελτίων στο λεκανοπέδιο αλλά και σε αρκετές επαρχίες.

Ειδικά στα Δωδεκάνησα τα μηνύματα κάθε άλλο παρά θετικά είναι για τους «γαλάζιους» αφού μπορεί να έχει δυναμώσει σημαντικά το ψηφοδέλτιο αλλά ήδη ξεκίνησαν εσωτερικές τριβές με αφορμή την επιστροφή της κ. Μίκας Ιατρίδη.

Αφήστε κατά μέρος τη «σφαγή» που προμηνύεται μεταξύ των δυο σημερινών βουλευτών της Ν.Δ. αλλά και του απανταχού παρών και δραστήριου τ.βουλευτή κ.Ιωάννη Παππά αφού η μια έδρα για τους γαλάζιους στα Δωδεκάνησα είναι πλέον περισσότερο ορατή από ποτέ.

Από την άλλη ο Αντώνης Γιαννικουρής, έρχεται φρέσκος από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 ενώ σύμφωνα με κάποια δεδομένα θα έρθει και με δυνάμεις από το νησί της Κω όπου τις τελευταίες μέρες το όνομα του ακούγεται σχεδόν σε όλα τα προεκλογικά πηγαδάκια του νησιού του Ιπποκράτη.

Τώρα όσον αφορά το ενδεχόμενο της υποψηφιότητας του Χρυσοβαλάντη Αυγενικού (Βαλάντης) αν ευδοκιμήσει θα αποτελέσει ένα μεγάλο αίνιγμα στο άνοιγμα της κάλπης αφού οι δυνάμεις του στον πολιτικό στίβο είναι μη μετρήσιμες. Η αναγνωρισιμότητα του εξ Δαματριάς καλλιτέχνη μπορεί να χτυπάει κόκκινο αλλά όπως έχει αποδειχτεί αρκετές φορές στο παρελθόν στα προεκλογικά παιχνίδια και στις συμμαχίες δεν μετράει μόνο αυτό.

Ο ψυχρός πόλεμος ανάμεσα στους γαλάζιους υποψήφιους αναμένεται να κλιμακωθεί το επόμενο 20ημερο.

Οι επαφές και οι διαβουλεύσεις όσον αφορά την κατάρτιση του ψηφοδελτίου των γαλάζιων συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς ενώ οι πληροφορίες που έρχονται από τη Συγγρού αφήνουν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις τελευταίες πληροφορίες την έβδομη θέση στο ψηφοδέλτιο αναμένεται να πάρει ένας εκ των κ.κ. Ευαγγελίας Μπιλλήρη, Εμμ. Μουσελή και Δρόσου Ταυλάριου, από την Κάλυμνο.

Κ.Τ. if media

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/1/15 20:06

    Αφού υπάρχουν ακόμα βλάκες που ψηφίζουν αυτούς τους ανύπαρκτους "βολευτές" και αυτοί δεν έχουν το "γνώθι σαυτόν" γιατί όχι?? Ετσι πορεβόταν και θα πορεύεται αυτή η χώρα, στο βολευτιλίκη, την αναξιοκρατεία και την μίζα. Βαράτε μας ρε αντέχουμε........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/1/15 03:52

    ΕΝΑΣ Κ ΕΝΑΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.ΑΣΤΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *