ροή ειδήσεων

Σαμαράς: «Πύργος της Βαβέλ» ο ΣΥΡΙΖΑ



«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ»...

«Θα ήταν παράδοξο ο λαός να βγάλει πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ που κάνει ό,τι μπορεί για να μας φέρει σε κόντρα με τους εταίρους μας» τόνισε σε συνέντευξή του ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, συμπληρώνοντας ότι «ο Τσίπρας είνα αυτός που απέκλεισε κάθε συνεργασία με ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι και απηύθηνε πρόταση για συνεργασία σε ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ που είναι δύο κατ εξοχήν αντιευρωπαϊκά κόμματα».

«Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Έλληνας πολίτης θα αφήσει ποτέ τον ΣΥΡΙΖΑ με τις περίεργες τριτοκοσμικές ιδεοληψίες να εκλεγεί κυβέρνηση και να κάνει τους Έλληνες πειραματόζωα», υπογραμμίζοντας , μιλώντας στον Ant1, ότι «θα πρέπει ο βασικός κορμός σε μια κυβέρνηση να είναι ευρωπαϊκός»,για το λόγο αυτό -κατά την άποψή του- η ΝΔ πρέπει να είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές.

Σε ντιμπέιτ δεν πάω με τον κ. Τσίπρα γιατί με υβριστές δεν κάνω διάλογο, δήλωσε ο Α. Σαμαράς, εξηγώντας γιατί δεν δέχθηκε να λάβει μέρος σε τηλεοπτική συζήτηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ κατηγόρησε τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ για «αλαζονεία» και «πολιτικό χουλιγκανισμό», λέγοντας ότι «επί 2,5 χρόνια οι πιο συνήθεις λέξεις είναι προδότης και πουλημένος».

Στο σημείο αυτό ο Αντώνης Σαμαράς έκανε έκανε ειδική αναφορά στη φράση «ιδού η Ρόδος, και το πήδημα σε λίγες μέρες » που εκστόμισε ο Αλέξης Τσίπρας από τη Ρόδο, ενώ υπενθύμισε και τη φράση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού στο Κόκκινο, ο οποίος χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «μ...α».

Χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ «Πύργο της Βαβέλ», λέγοντας ότι «ο καθένας δηλώνει τα πάντα και ο άλλος δηλώνει τα αντίθετα», ενώ επεσήμανε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν ξέρει ούτε πόσο είναι το χρέος της χώρας, ούτε πόσες είναι οι χώρες της ευρωζώνης, ούτε πώς είναι τα ομολόγα και πώς δουλεύουν».

Αναρωτήθηκε δε από ποu θα βρούμε τα λεφτά και πρόσθεσε πως προχθές κάποιος από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε να τυπώσουμε 100 δισ.ευρώ. «Γιατί δεν τυπώνουν 500 δισ. να λύσουμε το πρόβλημα του χρέους, να δώσουμε και μερικά δανεικά σε κανέναν και να είμαστε καλύτερα;», είπε.

«Θέλουν να μας κάνουν Βενεζουέλα» τόνισε ο κ. Σαμαράς «ρισκάρουν τα πάντα, παίζουν την τύχη της Ελλάδας στα ζάρια», ενώ είπε ότι «όσο κι αν μπερδεύονται μεταξύ τους, ο καθένας λέει πράγματα που είναι μονομερείς ενέργειες» και χαρακτήρισε το πρόγραμμα «λίστα γάμου για κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα».

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/1/15 06:59

    Ενω εσυ θελεις να μας κανεις Βουλγαρους και Αλβανους με 400 ευρω μισθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/15 10:30

    Σαμαρά εσύ είσαι καλύτερος. Μεσήνιε ένα θα σου πω. Είσαι ο καλύτερος σεναριογράφος και σκηνοθέτης και μόνο αυτές είναι οι ικανότητές σου. Έβαλες τόσος ανθρώπους της Χρυσής Αυγής μέσα αφήνοντας οικογένειες πίσω με μωρά. Εσένα και άλλους όμοιούς σου που καταστρέψατε την Πατρίδα μου με τις κλεψιές να δούμε πότε θα έρθει η ώρα σας. Αλλά εσείς είστε καλυμμένοι πίσω από την μασσωνία και δεν σας πειράζει κανείς. Γειάσου αρχηγέ της Πολιτικής Ανοιξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *