ροή ειδήσεων

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ


«ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΙΜΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΜΑΣ... ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ»

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ

Νέα τριήμερη περιοδεία στα Δωδεκάνησα αρχίζει αύριο Παρασκευή (09.01.15) ο Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ.

Στα πλαίσια της περιοδείας του αυτής θα δώσει και τρεις συνεντεύξεις Τύπου. Στην Ρόδο, την Παρασκευή στις 12.00 στα γραφεία της τοπικής Συντονιστικής του Κινήματος, στην Κάλυμνο το Σάββατο στις 12.00 και στις 16.30 της ίδιας μέρας στα γραφεία των ΑΝΕΛ στην Κω, αφού προηγουμένως γίνει ο αγιασμός των εγκαινίων τους.

Ο Τέρενς Κουίκ θα επισκεφτεί επίσης και αυτοδιοικητικούς και παραγωγικούς φορείς, αλλά και τις αγορές των νησιών, όπως κάνει πάντα, καθώς οι επαφές του με τους πολίτες ήταν το συστατικό από τα δημοσιογραφικά του χρόνια.

Τον Τέρενς Κουίκ συνοδεύει η υποψήφια Πολιτευτής Β΄ Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου, η οποία είναι και η Επικεφαλής των Περιφερειακών δράσεων του, για λογαριασμό του Πολιτικού του Γραφείου.

«Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα έχουμε και πάλι βουλευτική έδρα στα Δωδεκάνησα. Είμαστε βέβαιοι, ότι οι Δωδεκανήσιοι θα δώσουν το μήνυμα με την ψήφο τους, ότι τιμάνε εκείνους, που με την σειρά τους τηρούνε τις αρχές και τις υποσχέσεις τους, έναντι των ψηφοφόρων, που επέλεξαν ΑΝΕΛ το 2012 και που τώρα θα είναι πολύ περισσότεροι.

Δεν είμαστε και ούτε θα είμαστε ριψάσπιδες. Οι πολιτικοί τυχοδιωκτισμοί με τον Σαμαρά των μνημονίων δεν μας αφορούν και είμαι βέβαιος, ότι οι κάλπες θα δώσουν το μήνυμα τους στους επίορκους του Κινήματος, σε όλη την Ελλάδα». Αυτό δήλωσε ο Εκπρόσωπος του Κινήματος Τέρενς Κουίκ αναχωρώντας από την Αθήνα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *