ροή ειδήσεων

«Μας έβγαλαν έξω από την ομιλία Τσίπρα σπρώχνοντας» λέει ο οπαδός της ΑΕΚ από τη Ρόδο



Την περασμένη Πέμπτη στην Ρόδο, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ομιλία σε αίθουσα όπου βρέθηκαν και φίλοι της ΑΕΚ...

Ενας εξ' αυτών και ο Γιώργος Τανίδης, παλαίμαχος της Ενωσης, ο οποίος βρέθηκε στην αίθουσα μαζί με τους γιους του. Σε κάποια στιγμή της ομιλίας Τσίπρα, φώναξαν συνθήματα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια για το οποίο τόσο η Δημοτική Αρχή του Αρη Βασιλόπουλου στην περιοχή όσο και το κόμμα δείχνουν αρνητική στάση απέναντι στο σχέδιο του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο γιος του κ.Τανίδη, Γιάννης μίλησε στο gazzeta και μίλησε για ότι έγινε στην ομιλία Τσίπρα και πως τους έβγαλαν από την αίθουσα.

«Εγώ και κάποια άλλα παιδιά από την Original Ρόδου είχαμε αποφασίσει πριν κάποιες μέρες να μαζευτούμε και να πάμε ήρεμα να φωνάξουμε για το γήπεδό μας. Ωστόσο, πηγαίνοντας πριν τον χώρο που γινόταν η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, όχι μόνο μας δεν άφησαν να μπούμε μέσα αλλά μας έβαλαν και στον απέναντι πεζοδρόμιο», μας λέει αρχικά ο Γιάννης Τανίδης και συνεχίζει «Έτσι, 2-3 άτομα αποφασίσαμε να μπούμε μέσα με τα κασκόλ μας και απλά να φωνάξουμε "γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια", θέλοντας να στείλουμε με τη φωνή μας και μόνο το μήνυμά μας. Ο πατέρας μας παρά τις προτροπές μας, τελικά ήρθε και εκείνος. Κάποια στιγμή, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο Τσίπρας έκανε μια παύση. Εκεί φωνάξαμε 1-2 φορές, δεν προλάβαμε παραπάνω εξάλλου. Τότε μας πλησίασαν 3-4 νεαροί και χωρίς να μας επιδείξουν κάποια αστυνομικοί ταυτότητα εμένα και ένα άλλο παιδί, τον Βαγγέλη μας έβγαλαν έξω. Τον πατέρα μου τον έβγαλαν κι εκείνον έξω σπρώχνοντας, μαζί με τον αδερφό μου, Παναγιώτη».

Σημειωτέον ότι υπήρξε προσαγωγή δύο φίλων της Ένωσης από το συμβάν που, τελικά, δεν εξελίχθηκε σε σύλληψη. Αργότερα, το βράδυ της Πέμπτης, οι άνδρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους.


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/1/15 09:46

    Εδω ο κοσμος καιγεται και τα μ....α χτενιζονται.Καταρρεει η Ελλαδα κι αυτοι τρεχουν και φωναζουν για να κανει το αφεντικο τους γηπεδο ,να τα κονομαει.Και μετα λεμε γιατι μας κυβερνανε αυτοι που μας κυβερνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/1/15 10:46

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ. ΕΙΜΑΙ Χ.Α. ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ. ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΕΝΑ ΥΠΟΜΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΤΕ ΤΟΣΕΣ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.
    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΙ`ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΕΛΑΤΕ ΣΤΗ ΘΕΣΗΣ ΤΟΥΣ . ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ. ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΛΑΙΕΙ. ΚΛΑΙΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΕΤΣΙ. ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΟΙ ΞΕΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/1/15 13:11

    Mόνο η διαγοράρα έχει γηπεδομ να ναι καλά τα ελαφάκια που ψηφίζουν αυτούς που μας τα δίνουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *