ροή ειδήσεων

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ



Ο περιφερειακός σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου Κάλλιστος Διακογεωργίου είναι ο πρώτος πρόεδρος... στην ιστορία του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, μετά τη συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ., που έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου Plaza. Ο κ. Διακογεωργίου εκλέχθηκε ομόφωνα πρόεδρος της ροδίτικης ομάδας στο μπάσκετ με καρότσι, ενώ αντιπρόεδρος θα είναι ο Γιώργος Δραμουντανής, που έχει προσφέρει επί σειρά ετών στον αθλητισμό των ατόμων με αναπηρία. Σ’ ένα ζεστό και οικογενειακό κλίμα, τα μέλη του Δ.Σ. συνεδρίασαν και αποφάσισαν να κατανεμηθούν οι ρόλοι, προκειμένου ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος να προχωρήσει ενωμένος στη νέα εποχή και θέλοντας βέβαια να οδηγήσουν την ομάδα σε νέες επιτυχίες αλλά και να μεγαλώσουν την οικογένεια του συλλόγου με αθλητές και νέα μέλη.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου είπε χαρακτηριστικά: «Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους για την αποδοχή στο πρόσωπο μου. Όταν ξεκινήσαμε την προσπάθεια, θελήσαμε από την πρώτη στιγμή να υπηρετήσουμε το μπάσκετ με καρότσι και να προσφέρουμε εθελοντικά τις υπηρεσίες μας. Θέλουμε να κάνουμε αθλητισμό και να στείλουμε το μήνυμα σε όλους τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στο γήπεδο. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε είχαμε επιτυχίες, τις οποίες θέλουμε να συνεχίσουμε. Δώσαμε εξετάσεις και πετύχαμε, αλλά η προσπάθεια δεν σταματά εδώ. Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι το… εμείς, όχι το εγώ. Είμαστε οικογένεια, είμαστε μία γροθιά και συνεχίζουμε την προσπάθεια μας γιατί αυτή η ομάδα πραγματικά το αξίζει. Εύχομαι καλή δύναμη και κουράγιο σε όλους μας».

*Ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος ευχαριστεί θερμά το ξενοδοχείο Plaza για την άψογη φιλοξενία του και την προσφορά του να παραχωρεί το χώρο της αίθουσας συνεδριάσεων για κάθε χρήση των μελών του διοικητικού συμβουλίου.

ΤΟ ΝΕΟ Δ.Σ. ΤΟΥ Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Κάλλιστος Διακογεωργίου

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ: Γιώργος Δραμουντανής

ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ- ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ: Τάκης Καλούδης

ΤΑΜΙΑΣ: Καλλιόπη Καλτέκη

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: Μάκης Δούβαλης

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ: Έλενα Κουνάκη

ΜΕΛΗ: Σταύρος Παναγιωτακόπουλος, Κώστας Στυλιανού, Δημήτρης Μπιλιάς


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *