επικαιρότητα

Απίστευτο και τραγικό! Η Κική Τσακίρη δεν θα είναι υποψήφια, διότι ως ολοκληρωτικά παράλυτη δεν μπορεί να υπογράψει!..Απίστευτο και όμως αληθινό! Η Κική Τσακίρη κινδυνεύει να μην είναι υποψήφια βουλευτής...
με το ψηφοδέλτιο του Ποταμιού, διότι ο αρμόδιος δικαστής του Πρωτοδικείου της ρόδου δεν κάνει δεκτή την ηλεκτρονική της υπογραφή, ενώ είναι γνωστό και βεβαιωμένο εδώ και χρόνια ότι η Κική Τσακίρη είναι παράλυτη και δεν μπορεί να υπογράψει. Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο, τότε είναι βέβαιο ότι θα προκληθεί πολιτικός και κοινωνικός σάλος σε ολόκληρη τη χώρα. Η ίδια σε ανάρτησή της επιβεβαιώνει την άρνηση του δικαστή και αναφέρει τα εξής:

«Όλα του... γάμου δύσκολα κι η νύφη γκαστρωμένη...

Στο παρα 5 ενημερώθηκα ότι δεν δέχεται ο δικαστής την ηλεκτρονική μου υπογραφή. Θα αποκλειστώ επειδή λείπει η κοινή λογική. Συμμετείχα 2 φορές σε εκλογές και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα.
Τελικά το κράτος – τέρας θα επιβάλλει κι εδώ τον κοινωνικό αποκλεισμό μου!

Καληνύχτα φίλοι μου μέχρι τις δέκα που είναι η ώρα, η Παναγία να κάνει το θαύμα της και να αποκτήσει το χέρι μου κίνηση για να υπογράψω...»

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Καλησπέρα εδώ κ δύο μέρες αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα απευθύνθηκα παντού Αλλά κανένας δεν μπορεί να με βοηθήσει...θα παρακαλούσα πολύ να με ενημερώσετε κ να με ακούσετε κ να βρούμε μια λύση σχετικά με το κλείσιμο του δρόμου κ πιο συγκεκριμένα το γεφύρι Μακκαρη... έχουμε την επιχειρήσει (πρατήριο υγρών καυσίμων) κατανοώ την επικινδυνότητα κ βέβαια αποδέχομαι όλα Αλλά το μόνο που δεν μπορώ να δεχτώ είναι το γεγονός ότι μου κλείσατε απ τον κόμβο Λίνδου προς Ροδο κ πιο συγκεκριμένα στην διασταύρωση κατασκήνωση Μασσαρι Γιατί εκεί η επιχείρηση απ το γεφύρι είναι ένα χιλιόμετρο δρόμος θα σας παρακαλέσω να κλείσετε το δρόμο πιο πάνω κ συγκεκριμένα έξω απ την επιχειρήσει μου ...Υπάρχουν δύο χωριά που τους εφοδιαζω με καύσιμα κ πέρα απ αυτό έχουμε σύμβασης με το ΚΤΕΛ κ δεν μπορούν να έρθουν όπως επίσης κ με τουριστικά γραφεία για την καλοκαιρινή σεζόν... σας παρακαλώ πολύ ακούσετε την διαμαρτυρία μου κ βοηθήστε να βρεθεί μια λύση προσωρινή

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά