ροή ειδήσεων

Στη φάκα "δήθεν" τυφλός που έπαιρνε το επίδομα τυφλότητας και... οδηγούσε!



Στη σύλληψη ενός 78χρονου, που οδηγούσε, ενώ ελάμβανε επίδομα τυφλότητας, προέβη...
το Σάββατο, η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας συνέλαβε, σε περιοχή της Αττικής. Ο 78χρονος, κατηγορείται πλέον για για απάτη κατ' εξακολούθηση.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε ότι ο 78χρονος συνταξιούχος λάμβανε, κατά το χρονικό διάστημα από το 2005 μέχρι σήμερα, μηνιαίο επίδομα τυφλότητας, περίπου 320 ευρώ, από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου της Δυτικής Αττικής, η οποία ανανεώθηκε το 2010, εφ' όρου ζωής.
Επίσης, από την εμπεριστατωμένη έρευνα της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, με τη συνδρομή της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών, διαπιστώθηκε ότι ο 78χρονος είχε ανανεώσει την άδεια ικανότητας οδήγησης κατά τα έτη 2006, 2009 και 2012.
Προχθές το πρωί, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας τον εντόπισαν να οδηγεί το αυτοκίνητο της συζύγου του και τον συνέλαβαν.
Όπως προέκυψε το συνολικό ποσό που πιστώθηκε στο λογαριασμού του δικαιούχου έως και τον Δεκέμβριο 2014, ανέρχεται στις 36.234 ευρώ.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για κύρια Ανάκριση.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *